Bine te-am găsit!

În această perioadă dificilă pentru industria HoReCa, atenția noastră se orientează către soluții care ne ajută, în primul rând, să economisim bani și să trecem mai ușor prin criza generată de pandemia Covid-19. Un lucru e cert: urmările acestei crize se vor cunoaște câțiva ani buni. Tocmai de aceea, soluțiile software în cloud sunt acum indispensabile pentru gestionarea unui hotel, indiferent de dimensiunea acestuia.

Deții o afacere în industria HoReCa? Atunci fii pe fază. Tot ce scrie aici e pentru tine.

În contextul unei crize de lungă durată, trebuie să fim uniți, mai mult ca oricând. Iar noi, la Pynbooking, depindem de succesul afacerii tale. Ți-am fost și-ți vom fi alături chiar și în vremuri dificile, cu soluții concrete, ancorate în realitate, adaptate la perioada în care trăim.

De aceea, îți prezentăm astăzi modulul care stă la baza întregii activități de gestiune a proprietății, în domeniul hotelier: PMS în cloud.

Haide să o luăm de la început.

 

Ce înseamnă PMS?

Când vine vorba de a trece în totalitate pe online în ceea ce privește gestionarea hotelului tău, PMS în cloud este creierul operațiunii. Inițialele provin de la Property Management System și fac referire la un software care te ajută să automatizezi toate procesele repetitive specifice unei unități de cazare.

PMS-ul Pynbooking este conceput pentru proprietăți de orice mărime și are capabilități pentru proprietăți multiple, în caz că deții mai multe unități de cazare.

Ce înseamnă automatizare? Să nu se mai ocupe o persoană de aceste procese, ci sistemul software.

La ce procese ne referim? Rezervări, check-in, semnătură online, plăți și facturi, cod acces în camere, servicii extra comandate de client sau de la restaurant / bar, curățenie în cameră, invitație la recenzii, promoții, vouchere, coduri, oferte și orice operațiuni de recepție.

De ce în cloud? Pentru că am gândit totul pentru tine și angajații tăi. Cloud înseamnă servere performante, externe, de cea mai nouă tehnologie. Tu nu trebuie să instalezi nimic pe computer sau telefon. Cloud înseamnă acces de oriunde, cu user și parolă. Nu ai nevoie de hardware, nici de echipamente și o echipă IT. Costurile sunt minime!

Acum că am stabilit aceste aspecte, hai să vedem ce beneficii îți aduce modulul PMS Hotel de la Pynbooking!

 

Elimină lucrul pe suport fizic, de hârtie

Gata cu hârtiile, dosarele, spațiul de depozitare, pixurile și toate costurile aferente. Ai totul pe monitor.

Fișele de înregistrare vor fi pe format digital, iar facturile vor fi emise și trimise automat pe email. Tot ce înseamnă rezervări, sosiri, plăți, înregistrarea preferințelor oaspeților, se va face automat, fără ca tu sau recepționerul să mișcați un deget.

Voi doar urmăriți ce se întâmplă, de pe orice dispozitiv desktop, Android sau iOS.

 

Ușor de utilizat, fără pregătire sau experiență tehnică

De multe ori, introducerea unui sistem nou de gestiune este o schimbare majoră de care mulți antreprenori se tem. Mai ales în această perioadă de incertitudine, când afacerea depinde de fiecare rezervare, este posibil să simțim că schimbarea nu ne-ar face bine.

Totuși, suntem de părere că acum e cel mai bun moment să faci o astfel de schimbare. Mai ales că pandemia ne-a dat tuturor timp de gândire.

În plus, cum ar fi dacă ți-am spune că durează mai puțin de 2 ore să ai propriul PMS și să le și oferi acces angajaților?

Este ca și cum ai crea o pagină de Facebook afacerii tale și ai oferi acces de administrare angajaților de la recepție.

Panoul său de administrare este accesibil de pe orice dispozitiv și este ușor de configurat. Are aspect prietenos, design curat și modern.

În plus, PMS-ul comunică nativ cu toate modulele Pynbooking pe care dorești să le mai utilizezi în cadrul proprietății tale: Booking Engine, Channel Manager, POS Restaurant, Self Service Guest App, Kiosk etc.

 

Instrumente de generare venituri, la îndemâna ta

Folosirea unui PMS în cloud înseamnă o strategie de succes care te va propulsa în fața competiției.

De ce spunem asta? Pentru că din PMS faci totul. Optimizezi tarifele și recomanzi clienților servicii conexe. Gestionezi toate platformele de rezervări online, introduci oferte, pachete promoționale și poți controla gradul de ocupare al camerelor. Aici ai calendarul și integrarea securizată cu platforma de plăți online.

 

PMS este soluția all-in-one, 100% cloud, care cuprinde tot ce ai nevoie.

Folosind PMS...

- Nu plătești pentru hârtii și consumabile (facturi, foi de recepție),
- Nu plătești servere sau orice alte echipamente IT,
- Nu plătești mentenanță tehnică sau echipe de programatori,
- Nu plătești comisioane sau costuri de administrare,
- Reduci aproape 50% din timpul total de lucru al personalului de recepție, consumat cu procesele repetitive,
- Susții distanțarea socială dintre personalul tău și oaspeți,
- Plătești doar un abonament lunar pe care îl poți recupera după o zi cu grad mediu de ocupare (în cazul unităților mici de cazare).

Și beneficiile nu se opresc aici!

 

Vrei să citești mai multe despre sistemul PMS în cloud de la Pynbooking? 

Iată un index al articolelor despre PMS, scrise pe blogul nostru de-a lungul timpului:
-    Cum te poate ajuta un PMS hotelier?
-    PMS-ul tău te ajută sau te sabotează?
-    De ce PMS Hotel în Cloud?
-    Un angajat care folosește un PMS bun e un angajat care-ți va trata clientul cum se cuvine
-    3 lucruri pe care ar trebui să le facă un PMS bun
-    Ia-ți un PMS cu care se va ”înțelege” cu contabilitatea ta, cu ”ușile” tale, cu gestiunea restaurantului tău
-    De ce sunt neîntemeiate temerile legate de integrarea PMS-ului în cloud cu celelalte programe/aplicații
-    Ce face un PMS bun pentru clientul tău? Mobilitate, rapiditate, confort
-    7 scenarii pentru a-ți testa PMS-ul. La câte dintre ele obține notă de trecere?
-    Cu ce te ajută un PMS în cloud?
-    De ce un PMS în Cloud reprezintă varianta economică?
-    Cum se poate folosi de PMS departamentul de housekeeping
-    Clienții tăi vor un PMS în Cloud. Iată de ce e avantajos și pentru tine, și pentru ei
-    Ajutor! Am un PMS nou. Unde e manualul de utilizare?
-    4 scenarii, 4 situații concrete în care vei vedea cum un PMS te ajută să câștigi bani sau te face să-i pierzi
-    Cum te ajută un PMS în Cloud să crești controlul asupra ratei de ocupare?
-    Cum te poate ajuta un PMS în Cloud să dezvolți o legătură cu clienții tăi?
-    Cum te ajută un PMS în Cloud să vinzi mai bine
-    De ce PMS-urile în cloud sunt mai avantajoase decât cele instalate pe servere locale?
-    Tot ce crezi despre PMS-urile în Cloud și nu este adevărat

 

Încă mai ai nevoie de motive?

PMS în cloud doar este una din cele peste 15 module pe care le oferă sistemul creat de Pynbooking. Astfel, deținem cea mai completă și complexă gamă de soluții de gestiune din România pentru afacerile din domeniul HoReCa. 

Suntem și prietenoși cu mediul înconjurător, întrucât toate soluțiile noastre încurajează să nu folosești servere proprii, hârtii, consumabile. Îți oferim cât de mult putem și îți cerem cât de puțin poți oferi. 

Misiunea noastră este de a oferi cele mai eficiente, complete și moderne soluții pentru industria hotelieră din România.

Te invităm să descoperi și mai multe beneficii și soluții la problemele cu care se confruntă hotelierii care încă nu dețin Pynbooking, pe www.pyn.ro 


Pentru mai multe materiale cu informații relevante despre cum îți poți crește afacerea și mări gradul de ocupare, abonează-te la newsletter aici.

* indicates required

Booking Engine – ce e și ce ar trebui să facă

14 caracteristici esențiale ale booking-engine-ului tău pentru ca oaspeții să rezerve ușor, iar tu să vinzi mult. .. citește mai mult

Cu ce te ajută un software hotelier integrat?

Știm cât de important este pentru hotelul tău să ofere clienților cea mai bună experiență la rezervare. Soluțiile integrate sunt cele mai eficiente și prietenoase, atât cu managementul hotelului, cât și cu oaspeții. Nu-i așa că sună bine? Uite cum te putem ajuta să .. citește mai mult

PMS-ul tău te ajută sau te sabotează?

Știm cât de important este pentru tine să ai totul bine pus la punct, așa că ne-am gândit că ți-ar prinde bine un property management system (sau simplu, spus PMS) modern.  Iată cum trebuie să fie PMS-ul perfect. .. citește mai mult

Un angajat care folosește un PMS bun e un angajat care-ți va trata clientul cum se cuvine

Iată o perspectivă absolut promițătoare, sintetizată într-o serie de facilități care pot mulțumi orice oaspete: motoare de rezervări optimizate, check-in online, recepție fără recepționer, acces în cameră prin intermediul telefonului, aplicație self service pentru oaspeți .. citește mai mult

Cât De Ușor Este Să Migrezi Rezervarile în Cloud?

În sistemul de management al proprietății hotelurilor, intuitiv, securizat și ușor de folosit, toate rezervările din mediul online se încarcă automat, fără erori. Imaginează-ți cum ar fi să ai acces la profilul complet al unui client doar din câteva clickuri. Să lași .. citește mai mult

Check-in online – un serviciu disponibil oaspeților.

Fișa de hârtie, completată cu pixul, la coadă, este istorie. Așa cum și-au rezervat camera, oaspeții pot face și check-in: online. De acest serviciu, beneficiază toți cei care au rezervat online, indiferent de modalitatea aleasă (OTA sau direct pe site-ul hotelului). .. citește mai mult

Ce face un PMS bun pentru clientul tău? Mobilitate, rapiditate, confort

Softul de gestiune hotelieră nu deservește doar hotelierului în munca lui din culise, ci și oaspeților. Iar modul în care oaspeții tăi interacționează sau nu cu softul este încă o parte a serviciilor care vorbesc despre tine și despre calitate. De aceea, nu credem că ar .. citește mai mult

Există hotelieri captivi într-un blocaj mental.

Industria hotelieră se bazează pe contactul uman. Și mulți hotelieri se tem că un soft prea inteligent ar elimina un astfel de contact, ar depersonaliza relația cu clienții și ar duce-o într-o zona în care n-o mai pot controla. Totuși, nu există ”un soft prea .. citește mai mult

Industria hotelieră și managerii tech savvy

Acum e momentul. Trebuie să avem un glas puternic. Industria noastră, deși e cea mai afectată de pandemie, are încă o problemă care ne costă enorm: e muribundă din punct de vedere tehnologic. E cu mult în urma timpurilor, așa că nu are decât o șansă: readaptare .. citește mai mult