Guest APP

Ridică-ți nivelul de ospitalitate la cote maxime cu modulul Guest App.

Începe acum

Crește satisfacția oaspeților tăi și lucrează eficient!

Efort mai mic pentru tine și control mai mare pentru clienți.

SURPRINZĂTOR

Check-In Online


Oferă oaspeților acces în Guest Self Service App, rapid și securizat, prin invitația trimisă automat pe e-mail sau SMS în ziua sosirii la hotel.
Elimină așteptarea la recepție prin completarea online și semnarea fișei de înregistrare direct de pe telefonul mobil.
Integrată nativ în PMS Pynbooking, fără a fi necesară instalare sau logare, modulul oferă informații în timp real pentru îmbunătățirea experienței oaspeților, reducerea contactului fizic și digitalizarea procesului de înregistrare.

SIGURANȚĂ

Pick-up Key / e-Room Key


Elimină limitările de a avea recepția deschisă non-stop. Integrând PMS Pynbooking cu yalele inteligente, oferi oaspeților acces în camere prin cod PIN sau cu ajutorul butonului "Open Door", fără contact fizic.
În același timp, îți automatizezi complet proprietatea și reduci semnificativ costurile operaționale prin eliminarea proceselor manuale.

Digital

Room Service

Descoperă integrarea perfectă a Room Service Guest APP cu PMS Hotel și POS Restaurant, pentru a oferi oaspeților tăi o experiență de neuitat!
Aplicația le permite să comande mâncarea preferată sau alte servicii direct de pe telefon, reducând timpul de așteptare prin transmiterea automată și instantă a comenzilor către bucătărie, precum și prin transferul automat al notelor de plată în contul camerei.

GRIJĂ

Housekeeping


Transformă experiența oaspeților tăi oferindu-le posibilitatea de a solicita serviciul de curățenie în cameră în timp real sau de a stabili intervalul în care nu doresc să fie deranjați (DND).
Prin integrarea nativă cu PMS Pynbooking, asiguri servicii prompte și eficiente prin transmiterea instantanee a cererilor către personalul specializat în curățenie.

RAPID

Check-Out Online

Cu ajutorul aplicației Guest APP, oaspeții tăi pot face plăți rapide și sigure prin intermediul Google Pay și Apple Pay, cu doar un simplu click. Toate tranzacțiile sunt securizate și procesate imediat, fără riscuri de fraudă.
Iar asta nu este tot - Prin Guest APP, oaspeții tăi pot face check-out și pot elibera camera în orice moment, fără a fi nevoie să contacteze recepția. După finalizarea plății, factura este generată automat in Platforma Pynbooking și trimisă instantaneu pe emailul oaspetelui.

PERSONALIZARE

Primește mai multe recenzii


Obține mai multe recenzii prin transmiterea automată pe e-mail a solicitării unei opinii la o zi după check-out.
Câștigă încrederea altor potențiali oaspeți prin afișarea automată a feedback-ului pozitiv pe pagina de rezervări a hotelului.
Îmbunătățește experiența oaspeților prin implementarea de măsuri eficiente de îmbunătățire a serviciilor bazate pe recomandările primite direct de la aceștia.

Crează o experiență perfectă pentru oaspeți, de la rezervare până la check-out, cu ajutorul aplicației Guest App.


Începe acum
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.