Aplicație Guest self service

Solutie APP integrata cu PMS-ul
Creează experiențe wow pentru clienți

Vezi oferte

Sporește gradul de satisfacție al oaspeților

Oferă servicii de online check-in.
Aplicația pentru oaspeți nu trebuie descărcată sau instalată.

Facilitează accesul la online check-in

Cu ajutorul aplicației self service hotel pentru oaspeți, aceștia pot verifica oricând detaliile rezervării online. Odată ce un client face o rezervare online, programul de management hotelier Pynbooking te ajută să-i trimiți în mod automat acces la fișa de cazare. Practic, se creează automat un cont de client self service.

Crește veniturile afacerii tale

Oportunități în timp real

Contribuie la fericirea oaspeților

Odată creat contul de client self service, oaspeții pot solicita diverse servicii ale hotelului: transfer de la / spre aeroport, minibar, curățenie în cameră, room service, spa sau să comande produse de la restaurant și bar. Costurile serviciilor extra sunt adăugate automat la fișa de cazare, iar clienții achită totalul în momentul check-out-ului.

Gestionează eficient plățile

Oferă servicii de plată online

Experiențe uimitoare pentru clienți

Oaspeții pot să achite online cazarea și serviciile extra solicitate, direct din contul de client self service. Toate plățile sunt securizate și procesate imediat, astfel că sunt eliminate riscurile de fraudă.

Transformă-ți clienții în promotori ai afacerii

Mărturiile lor contează

Solicită oaspeților o recenzie

Aplicația self service hotel pentru oaspeți te ajută să afli impresiile acestora despre experiența în cadrul hotelului. La câteva zile după finalizarea sejurului, le poți trimite un mesaj prin care să le soliciți să scrie o scurtă recenzie, lucru pe care îl pot face din contul de client self service.

Alege aplicația self service hotel pentru oaspeți

Simplu de administrat, eficient pe termen lung

Aplicația Guest self service destinată clienților este integrata nativ cu PMS-ul Pynbooking. Astfel, toate informațiile la care oaspeții au acces sunt actualizate și preluate direct din baza de date a hotelului.
Aplicația pentru oaspeți nu trebuie descărcată sau instalată. Se accesează printr-un singur click și este o modalitate la îndemână pentru a aduce plus valoare experienței pe care o au clienții tăi.

Află mai multe detalii despre pachetele de prețuri oferite și selectează-l pe cel care ți se potrivește.


Vezi oferte