Meniu Digital

Prezintă produsele din meniu într-un mod intuitiv, plăcut, care creşte vânzările

Începe acum

Meniul este inima restaurantului tău.

Este ceea ce leagă bucătăria, oaspeții și personalul și îţi comunică ofertele și viziunea.

DIGITAL

Un meniu atractiv

Produsele din meniu vor fi afișate într-un mod plăcut, cu impact vizual ridicat şi detalii care să stimuleze apetitul şi să crească vânzările.
Meniul digital este special conceput ca să atragă privirea şi interesul clientului, dar totodată să faciliteze procesul de comandă.

INTERACTIV

Un meniu dinamic

Vinzi mai mult cu ajutorul facilităților de configurare şi actualizare în timp real a produselor, prețurilor sau ofertelor de sezon.
Orice modificări aduci listei de produse, se vor reflecta imediat în meniul online iar clienții tăi le vor vizualiza imediat.
Bogăția meniului şi dinamica prețurilor sunt esențiale pentru buna funcționare a unui restaurant, deci este important să ai un sistem care să simplifice ajustarea.

INTEGRAT

Un meniu accesibil

Oferă acces mai multor clienți meniul restaurantului tău prin cod QR sau link, pentru a-i atrage în locația ta sau pentru a crește comenzile online.
Meniul în format digital poate fi vizionat de pe orice dispozitiv Android, iOS sau Windows, la masă, în Guest Self Service APP, pe Facebook sau chiar de pe site-ul tău, în orice moment.

Anticipează așteptările oaspeților și digitalizează-ți meniul, pentru a ține pasul cu tendințele în tehnologie.


Începe acum
Solicită o demonstrație