• WEB SITE HOTEL
    Site instantaneu
    Accesibil de pe orice device
    Te ajută să crești conversiile
    Te ajută să ai venituri mai mari

Cel mai rapid mod de a-ți crește afacerea cu liderul în
Software Hotelier

Site instantaneu

Uită de efortul și investiția într-un web developer. Îți vom crea un site intuitiv, ușor de utilizat, fără riscul de erori.

Ușor de utilizat

Site-ul va fi perfect pentru oaspeții tăi și ușor de utilizat în orice stadiu al rezervării. Telefonul este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune. Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil.

De pe orice device

Accesibil și adaptabil pentru PC, telefon sau tabletă, respectă toate cerințele SEO din partea Google, asigurându-ți vizibilitate în răspunsurile la căutările clienților tăi.

Crești conversiile

Respectă atât principiile de e-commerce hotelier, cât și cerințele de design atrăgător, care îți păstrează vizitatorul pe pagină, captându-i atenția.

Crești veniturile

Site-ul facilitează rezervările directe și este un instrument activ, care funcționează ca o vitrină ce atrage potențialul client și-l transformă în cumpărător.

Ai timp mai mult

Scapi de calvarul introducerii manuale a rezervărilor, în orice moment vei avea disponibilitatea reală actualizată atât pe site-ul propriu, cât și pe platformele OTA cu care colaborezi.

Web Site Hotel


Uită de efortul și investiția într-un web developer.
Îți vom crea un site intuitiv, ușor de utilizat, fără riscul de erori.
Îți vom pune la dispoziție un template special gândit pentru ceea ce te interesează.
Telefonul
este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune.
Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil. Te ajută să crești conversiile.

Cu ce te ajută un soft integrat?

Ca să rămâi competitiv, e nevoie de soluții integrate, care sincronizează programele folosite de toate departamentele. Beneficiile nu țin doar de cost, ci și de productivitate. Costurile de IT, ca și cele operaționale scad, iar viitoarele investiții și dezvoltări în IT sunt ușurate în mod semnificativ.... Vezi mai mult

Contact
Solicită un consultant

0729 27-27-68