Generator Hotel Website

Perfecționat pentru a face site-ul tău cel mai profitabil canal de rezervare

Întâmpină-ți oaspeții online

Uită de efortul și investiția într-un Website

Îți vom crea automat un Website special gândit pentru ceea ce te interesează,
mai multe rezervări.

Automat

Generator Hotel Website

Generatorul Hotel Website de la Pynbooking este inclus în toate abonamentele și permite hotelierilor să creeze un site profesionist pentru hotelul lor în doar câțiva pași simplii, nu necesită abilități de informatician pentru a fi folosit.

Acesta te ajută să economisești bani pe taxele de dezvoltare web și să atragi noi oaspeți prin intermediul unui site optimizat.

Integrat

Prezență online complet integrată

Integrare nativă cu booking engine: Hotel Website-ul este integrat automat cu booking engine, care permite oaspeților să efectueze rezervări directe prin intermediul site-ului tău, fără a fi nevoie să apeleze la alte platforme. Astfel, vei economisi bani, evitând comisioanele impuse de alte site-uri de rezervări.

Listarea Pachetelor de Crăciun, Revelion sau alte sărbători: Hotel Website te ajută să afișezi automat pachete de Crăciun, Revelion sau alte sărbători. Astfel, nu mai este nevoie să apelezi la personal IT pentru a încărca ofertele pe site.

Listarea Serviciilor extra: Serviciile extra nu doar că determină un oaspete să cheltuiască mai mult în hotelul tău, dar pot atrage și alte rezervări. Hotel Website îi ajută pe hotelieri să-și sporească veniturile prin vânzarea de servicii adiacente.

Personalizat

Meniu Digital & Delivery

Restaurant & Meniu Digital: Afișezi pe Website meniul digital al restaurantului într-un format accesibil și atractiv. Meniul digital poate fi actualizat rapid și ușor, asigurând că oaspeții vor avea mereu informații actualizate despre mâncărurile și băuturile disponibile.

Delivery: Oferă clienților opțiunea de a comanda mâncare și băuturi direct de pe site și a le primi acasă sau în alte locații specificate. Această funcționalitate crește veniturile hotelului, îmbunătățind în același timp experiența clienților.

Crearea paginilor personalizate: Generatorul de site-uri web oferă posibilitatea de a crea pagini personalizate, de exemplu, pagini dedicate sălilor de conferințe, atracțiilor din zonă, bunelor practici la check-in și multe altele. Aceasta îți permite să furnizezi informații relevante și detaliate pentru oaspeți, sporind astfel șansele de a atrage noi clienți.

Crează un site web profesional

Marketing(Google Tag Manager & Pixeli)
Oferă integrarea cu Google Tag Manager. Acest lucru te ajută să obții informații valoroase despre audiența ta și să îți adaptezi strategiile de marketing în consecință.
Mai multe limbi disponibile
Generatorul Pynbooking oferă posibilitatea de a crea site-uri în mai multe limbi, astfel încât să atragi oaspeți din diverse țări și să te adaptezi nevoilor pieței internaționale.
Afișare link-uri / icon-uri ANPC / SOL
Ai nevoie de link spre ANPC, conform legii. Tocmai de aceea, Pynbooking afișează automat cele două link-uri în Website, fără să fie nevoie ca antreprenorii să intervină manual.
Afișare link-uri platforme sociale
Pynbooking facilitează afișarea pe site-ul hotelului a link-urilor sociale: Facebook, Instagram, YouTube. Acest lucru ajută la creșterea vizibilității și atragerii de noi oaspeți.

Întrebări frecvente | Hotel Website

Ce este un generator de site-uri web de hotel?

Un generator de site-uri web de hotel este un instrument online care vă permite să creați site-uri web profesionale și ușor de gestionat, utilizând șabloane și modele prefabricate. Când utilizați un generator de site-uri web de hotel, puteți personaliza cu ușurință tema site-ului dvs. și puteți adăuga conținut și imagini pentru a reflecta marca hotelului dvs. Toate acestea înseamnă că nu trebuie să știți cum să codificați și că nu trebuie să utilizați un dezvoltator web costisitor pentru a crea un site web.

De ce am nevoie de un site web pentru hotelul meu?

Când fac o rezervare online, peste 50% dintre călători se vor uita pe site-ul web al unei proprietăți înainte de a face o rezervare. Având propriul site web, nu numai că sporești vizibilitatea proprietății online, dar și șansele de a genera rezervări directe fără comisioane.

De ce ar trebui să folosesc generatorul de site-uri web de hotel Pynbooking?

Generatorul de site-uri Pynbooking nu numai că vă oferă posibilitatea de a crea un site web de hotel frumos și profesional, ci este, de asemenea, integrat perfect cu Booking Engine-ul, Channel Mangerul si PMS-ul. Acest lucru vă oferă un singur loc pentru a vă gestiona rezervările directe (inclusiv un motor de rezervare și procesarea plăților) și distribuția dvs. terță parte. De asemenea, beneficiați de asistență de la un singur furnizor.

Sunt ajutat să generez și să implementez site-ul ?

La Pynbooking, nu vei fi lăsat să navighezi singur prin procesul de creare și implementare a site-ului. Vei beneficia de asistența unui consultant dedicat care te va ajuta să generezi și să implementezi site-ul pe domeniul tău în doar câteva clicuri. Acest nivel de suport tehnic asigură o experiență fără probleme și te ajută să îți configurezi și să îți lansezi site-ul hotelului în cel mai scurt timp posibil.

Încearcă astăzi generatorul de Hotel Web Site-uri de la Pynbooking și convinge-te singur de eficiența soluției oferite!


Ajută-ți oaspeții să rezerve
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.