Integrări & Conexiuni

Sincronizați Pynbooking cu aplicațiile pe care le iubiți și le utilizați zilnic! De la contabilitate la controlul accesului, oferim o mulțime de integrări utile de la terți pentru a vă menține afacerea să funcționeze fără probleme.

Calirom

Compania Calirom oferă soluții pentru Controlul Accesului, care permit intrarea și ieșirea clienților sau angajaților prin intermediul cititorului QR/RFID. De asemenea, Calirom furnizează și Servicii de Management al Camerelor, oferind control asupra temperaturii camerei, iluminatului și a altor aspecte.

Access Control

Resel

Cu o experiență de peste 25 de ani, Resel este o companie specializată în proiectarea și producția de echipamente și subansamble electronice. Înființată în 1994, firma s-a concentrat pe dezvoltarea și producția de sisteme bazate pe tehnologia RFID, oferind soluții avansate pentru citirea informațiilor.

Access Control

Romdaf

Cu o experiență vastă și o reputație solidă începând din 2008, Romdaf furnizează soluții fiabile și inovatoare pentru controlul accesului, adaptate nevoilor actuale și maximizând beneficiile progresului tehnologic în acest domeniu.

Access Control

Salto

Soluțiile de găzduire SALTO, fie în cloud, fie pe infrastructură locală, aduc flexibilitate și scalabilitate pentru a extinde infrastructura de control al accesului către diverse tipuri de aplicații.

Access Control

TTLock

TTLock, companie fondată în China, este recunoscută la nivel global pentru tehnologia de vârf și produsele de încredere în securitatea inteligentă. Se specializează în dezvoltarea și producția de sisteme de blocare inteligente, inclusiv lacăte și cilindri inteligente, oferind o securitate ridicată.

Access Control

Vostio

Compania Assa Abloy dezvoltă soluția Vostio pentru managementul accesului, optimizând controlul în unitățile de ospitalitate. Pentru hotelieri, Vostio oferă gestionare centralizată a încuietorilor electronice, facilitând monitorizarea și controlul accesului.

Access Control

Arhimedes

ERP-Arhimedes este o soluție comprehensivă de gestionare a resurselor pentru afaceri, oferind o gamă largă de instrumente și funcționalități pentru optimizarea proceselor operaționale.

Accounting

Clarvision

Clarvision™ este dedicat facilitării inovării în mediul manufacturier românesc. Cu peste 400 de afaceri digitalizate din peste 20 de industrii, Clarvision a devenit rapid, după lansarea din 2001, cel mai utilizat software de management al producției.

Accounting

FiscalNet

Driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale. Un singur pachet de instalare, o singură structură de fișier, un singur mod de configurare pentru toate casele de marcat și imprimantele fiscale. Acum și integrare cu POS bancar!

Accounting

Omikron Software

Omikron își propune să furnizeze soluții inovatoare și eficiente pentru a ajuta companiile să își optimizeze procesele și să își atingă obiectivele într-un mod mai eficient și competitiv.

Accounting

Saga Software

SAGA Software este o companie dedicată distribuirii de programe de contabilitate, salarii și evidență de stocuri. Aceste programe sunt concepute pentru a ajuta companiile și organizațiile să gestioneze eficient aspectele lor financiare, contabile și administrative.

Accounting

Softpro.ro

SoftPro își oferă serviciile informatice încă din 1994, acumulând pâna acum experiența a mai mult de 1500 de clienți din diverse domenii de activitate. SoftPro produce și comercializează programe informatice standard în domeniul economic sau realizează produse la cerere.

Accounting

WinMENTOR

WinMENTOR este un pachet de programe de gestiune adaptat necesităților actuale ale pieței, oferind acces rapid și simplu la toate resursele disponibile. Cu instrumente integrate pentru stocare, analiză și raportare rapidă a informațiilor, WinMENTOR permite hotelierilor să gestioneze eficient datele contabile.

Accounting

Wizcount

Wizcount, unul dintre cele mai bine vândute produse ale Wizrom, este extrem de eficient în organizarea și valorificarea informațiilor economice pentru administrarea companiei, depășind cu mult contabilitatea de bază.

Accounting

Pynbooking

Guest App de la Pynbooking permite acces rapid și sigur la servicii personalizate, eliminând așteptarea la recepție. Oaspeții pot accesa camerele fără contact fizic, iar serviciile de Room Service și Housekeeping sunt ușor de solicitat. Check-out-ul online este rapid și securizat, iar aplicația facilitează obținerea și afișarea recenziilor.

Guest Apps

Brevo

Brevo este o platformă de marketing digital și automatizare a vânzărilor. Cu un set cuprinzător de instrumente, Brevo facilitează gestionarea eficientă a campaniilor de email marketing, SMS-uri, automatizarea fluxurilor de lucru și multe altele.

Marketing Automation

Newsman.ro

Newsman este o companie ce oferă soluții avansate de marketing prin email, adresate cu precădere afacerilor și întreprinderilor mici și mijlocii. Compania permite clienților să creeze și să trimită campanii de email eficiente și personalizate.

Marketing Automation

SMSO

SMSO este o platforma de comunicare ce faciliteaza interactiunea intre companii si clientii lor. Solutiile SMSO sunt elemente de baza care ajuta companiile sa eficientizeze comunicarea cu clientii lor, pe mai multe canale: SMS, RCS, Voce, Whatsapp, Messenger, Email.

Marketing Automation

Agoda.com

Agoda.com este o platformă de rezervare, similară cu Booking.com, ce oferă o varietate de opțiuni de cazare la nivel global. Înființată în 2005, Agoda este parte a grupului Booking Holdings, fiind printre cele mai mari agenții de turism online din lume.

Online Travel Agent Connections

Airbnb

Airbnb este companie americană înființată în 2008 care deține o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar. (Integrarea se realizează prin YieldPlanet)

Online Travel Agent Connections

Beds4travel

Beds4Travel este o platformă online specializată în furnizarea de servicii de rezervare de cazare pentru călători. Cu o gamă largă de opțiuni de cazare, de la hoteluri și pensiuni la apartamente și case de vacanță, Beds4Travel oferă clienților posibilitatea de a găsi și rezerva cazare în destinațiile lor preferate.

Online Travel Agent Connections

Bibi-Touring.ro

Bibi Touring, cu o experienta de peste 15 ani pe piata turistica din Romania, este un touroperator de top specializat pe turism intern, colaborand cu peste 1.300 de agenţii de turism revânzătoare.

Online Travel Agent Connections

Booking Expert

Booking Expert a fost fondată în 2006 și s-a alăturat grupului Zucchetti în 2019. Echipa este compusă din programatori, dezvoltatori, agenți de vânzări și consultanți de marketing, lucrând împreună pentru a aduce soluții inovatoare și eficiente în industria turismului.

Online Travel Agent Connections

Booking.com

Booking.com este un intermediar online de rezervări de cazare la nivel mondial, cunoscut pentru complexitatea și popularitatea sa. Înființat în 1996, oferă o platformă accesibilă și convenabilă pentru căutarea și rezervarea diverselor tipuri de cazare, de la hoteluri și apartamente la vile și hosteluri.

Online Travel Agent Connections

Dertour Romania

DERTOUR aduce în România o gamă variată de produse turistice, garantând siguranță și calitate germană. Ca parte a grupului DER Touristik, oferă pachete de călătorie proprii, inclusiv experiențe în destinațiile de vacanță, prin intermediul companiilor afiliate din același grup.

Online Travel Agent Connections

Directbooking.ro

Direct Booking est o agentie de turism touroperatoare, cu peste 13 ani de experienta in domeniu. Aici gasesti oferte de cazare in destinatii montane sau de litoral, în țări precum Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, si in destinatii exotice, printre care Maldive si Republica Dominicana.

Online Travel Agent Connections

Epic Visits

Epic Visits este o platformă care selectează cu atenție cele mai exclusive combo-uri de cazare și experiențe din top 10%, oferind călătorilor oportunitatea de a experimenta escapade și vacanțe cu adevărat epice. Concentrându-se pe destinații și experiențe, Epic Visits promite aventuri memorabile.

Online Travel Agent Connections

Eximtur

Eximtur este o agenție de călătorie cu o prezență puternică și de încredere în domeniul turismului din România. Fondată în 1993 la Cluj-Napoca, Eximtur este un nume de referință în industria turistică, având 12 agenții de călătorie în țară, dintre care 6 sunt agenții proprii și 6 sunt agenții francizate.

Online Travel Agent Connections

Expedia.com

Expedia este compania-mamă a peste 200 de site-uri de rezervări de călătorii din peste 70 de țări, inclusiv Hotels.com, Travelocity, Orbitz și altele. Site-ul web și aplicația mobilă pot fi folosite pentru a rezerva bilete de avion, rezervări la hotel, închirieri auto, croaziere și pachete de vacanță.

Online Travel Agent Connections

GoogleHotels

Google Hotels este un sub-serviciu al Google Travel care te ajută să găsești și să rezervi cazări filtrând preferințele și excluzând opțiunile disponibile în funcție de nevoi.

Online Travel Agent Connections

h2b.ro

H2B se integrează cu sistemele de Channel Manager sau Property Management cu care deja lucrezi. Asta înseamnă că te poți conecta automat cu agențiile de turism din România. Cu H2B, ofertele tale pot fi disponibile pentru zeci de agenții, iar rezervările pot fi gestionate mult mai ușor.

Online Travel Agent Connections

Happy Tour

Happy Tour este o agenție de turism cu sediul în România, specializată în oferirea de pachete turistice și servicii de călătorie pentru clienții săi. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Happy Tour s-a impus ca unul dintre cei mai importanți jucători în industria turismului din țară.

Online Travel Agent Connections

HelloRomania.com

HelloRomania.com, portalul de rezervări online pentru cazări al Christian Tour, este un produs de elită, unicat în ţara noastră, care îşi propune să dezvolte continuu şi intens turismul românesc.

Online Travel Agent Connections

Hotelbeds.com

Hotelbeds este una dintre cele mai mari companii din industria turismului la nivel global. Cu sediul în Spania, această companie operează în peste 195 de țări și oferă servicii de distribuție și rezervare pentru agenții de turism, hoteluri și alte companii din domeniu.

Online Travel Agent Connections

Hotelcon

HotelCon are peste 1.000.000 de hoteluri membre, care variază de la hosteluri până la hoteluri de 5 stele, distribuite în peste 230 de țări. Cu confirmări instantanee pentru rezervările hoteliere, partenerii locali vor economisi timp și bani atunci când aleg să folosească rețeaua simplă și ușor accesibilă.

Online Travel Agent Connections

Hotels.com

Hotels.com este una dintre cele mai mari platforme online pentru rezervări de cazare la nivel global. Platforma este cunoscută pentru servicii excelente și interfața user-friendly, care facilitează procesul de căutare și rezervare a cazării. (Parte din ExpediaGroup)

Online Travel Agent Connections

Hotusa

Fondat în 1977, Grupul Hotusa este o organizație dinamică și în expansiune, cu o experiență de peste 40 de ani în diverse domenii ale sectorului turismului. Cu activități comerciale în peste 130 de țări, Grupul Hotusa este un jucător de încredere în industria turistică.

Online Travel Agent Connections

Hotwire

Hotwire este o companie de încredere care oferă reduceri semnificative prin ofertele sale speciale Hot Rate. Cu o aplicație mobilă prietenoasă și o gamă largă de oferte exclusive, Hotwire facilitează rezervarea călătoriilor la prețuri avantajoase. (Parte din ExpediaGroup)

Online Travel Agent Connections

HRS

HRS este partenerul ideal pentru călătoriile de afaceri și este unul dintre primele trei portaluri hoteliere din Europa. Călătorii beneficiază de rezervări rapide și ușoare online, precum și de soluții personalizate înainte, în timpul și după șederea lor la hotel. (Integrarea se realizează prin YieldPlanet).

Online Travel Agent Connections

IriTravel.ro

Cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul turismului, Agentia Iri Travel este una dintre cele mai respectate agenții de turism din România. Printr-o rețea extinsă de peste 1600 de agenții de turism partenere se bucură de încrederea a peste 50.000 de turiști pe an.

Online Travel Agent Connections

Keytel

Keytel este o companie cu sediul în Spania, specializată în furnizarea de servicii de rezervare de hoteluri și soluții de distribuție pentru industria ospitalității. Fondată în anii '70, Keytel a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii hoteliere în Europa și în întreaga lume.

Online Travel Agent Connections

Laguna Tour

LAGUNA TOUR este echipa perfectă pentru călătoriile tale, formată din profesioniști motivați și bine pregătiți în domeniul turismului. Cu ani de experiență acumulată și o evoluție constantă, se dedică să ofere consultanță de înaltă calitate clienților din Constanța și întreaga Românie.

Online Travel Agent Connections

LitoralulRomanesc.ro

LitoralulRomanesc.ro sau, altfel spus, cea mai mare platforma de rezervari pentru vacante pe litoralul autohton al Marii Negre. Cu peste 20 de ani de activitate, au organizat vacante la malul marii pentru peste 1,3 milioane de romani care si-au rezervat peste 4 milioane de nopti de cazare.

Online Travel Agent Connections

Nord Travel

Nord Travel este alcătuită dintr-o echipă pasionată de călătorii, dedicată să ofere clientilor săi cele mai frumoase experiențe în călătorii. Cu ajutorul lor, oamenii pot descoperi destinatii într-un mod simplu, convenabil și satisfacator.

Online Travel Agent Connections

Orbitz

Orbitz este o agenție de călătorii online cu o vastă gamă de servicii, inclusiv rezervări de zboruri, hoteluri, mașini de închiriat și pachete de vacanță. Cu o experiență îndelungată în domeniu și o platformă user-friendly, Orbitz facilitează călătoriile pentru milioane de clienți. (Parte din ExpediaGroup)

Online Travel Agent Connections

ParadisTours.ro

Agenția „Paradis Vacanțe de Vis” este un brand recunoscut, cu peste 20 de ani de experiență în turismul românesc. Echipa formată din peste 20 de profesioniști în turism oferă soluții personalizate, în special pentru vacanțe având ca destinație “Litoralul României”.

Online Travel Agent Connections

Paralela45

Paralela 45 este una dintre cele mai cunoscute și respectate agenții de turism din România. De la pachete turistice clasice la excursii exotice și vacanțe personalizate, agenția se dedică să satisfacă nevoile clienților și oferă consultanță specializată pentru a se asigura că fiecare călătorie este una de neuitat.

Online Travel Agent Connections

TransilvaniaTravel.ro

Transilvania Travel Services este o agenție de turism care oferă o gamă variată de servicii pentru călătorii de toate tipurile. De la rezervări hoteliere la organizarea de excursii externe și vacanțe exotice, compania își propune să satisfacă toate nevoile și dorințele oaspeților.

Online Travel Agent Connections

Travco

Travco este unul dintre cei mai importanți furnizori globali de hoteluri en-gros. Prin colaborarea cu mii de hoteluri internaționale, ofera o selecție remarcabilă de cazare. Sistemele de rezervare pot fi vizualizate în 9 limbi majore, iar ghidurile hoteliere sunt de asemenea traduse, oferind opțiuni multilingve.

Online Travel Agent Connections

Travelminit.ro

Încă din 2017, Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa rezervărilor hoteliere din România. Portofoliul Travelminit conţine 7.500 de unităţi de cazare din România active pe platformă, şi acoperă o gamă largă de cazare în toată ţara, fiind lider pe piaţa rezervărilor cu card de vacanţă.

Online Travel Agent Connections

Travelocity

Travelocity este o platformă online de călătorii care oferă o gamă largă de servicii pentru planificarea vacanțelor, incluzând rezervări de zboruri, hoteluri, mașini de închiriat și pachete de vacanță. (Parte din ExpediaGroup)

Online Travel Agent Connections

Trivago

Trivago este o platformă de călătorii online ce facilitează compararea prețurilor și găsirea celor mai bune oferte pentru hoteluri din întreaga lume. Cu o interfață simplă și intuitivă, Trivago permite călătorilor să compare rapid și eficient prețurile și facilitățile oferite de diverse hoteluri. (Parte din ExpediaGroup)

Online Travel Agent Connections

Vrbo.com

Vrbo a pornit în 1995 cu misiunea de a aduce împreună proprietarii de case și familiile în căutare de locuri de cazare pentru vacanțe. De atunci, a devenit o marcă globală de încredere, oferind peste 2 milioane de case pentru închiriere în întreaga lume. (Parte din ExpediaGroup)

Online Travel Agent Connections

YieldPlanet

YieldPlanet este un furnizor de software specializat în distribuția și gestionarea canalelor hoteliere. Furnizează soluții pentru a răspunde provocărilor distribuției și ale managementului veniturilor.

Online Travel Agent Connections

AdriaScan

AdriaScan se specializează în dezvoltarea și implementarea soluțiilor software pentru capturarea datelor și autentificarea documentelor din diferite documente personale și de călătorie.

Passport/ID Scanners

PassportScan

PassportScan este o companie specializată în furnizarea de soluții pentru afaceri care permit clienților să se înregistreze rapid și eficient folosind documentele lor de identificare. Cu tehnologia lor avansată de scanare a pașapoartelor, compania își propune să ofere o experiență simplificată.

Passport/ID Scanners

Scanstart.ro

ScanStart for Hotels oferă posibilitatea integrării cu Pynbooking pentru reducerea timpului de preluare a datelor personale, cât și pentru facilitarea procesului de self-check-in.

Passport/ID Scanners

EuPlatesc.ro

Obiectivul principal al EuPlătesc.ro este de a asigura un mediu sigur și transparent unde comercianții își pot desfășura activitatea de a vinde sau cumpăra online, fără riscul de a fi supuși fraudelor online.

Payment Gateways

Netopia

Lideri pe piața locală, cu experiență de peste 19 ani în plățile electronice, NETOPIA Payments îți pune la dispoziție cele mai performante, competitive și inovative soluții de încasare a tranzacțiilor online și offline.

Payment Gateways

Saferpay

Saferpay este un sistem modern de plată online, asigurând o interfață sigură pentru procesarea plăților interne și internaționale. Cu Saferpay, afacerile pot fi desfășurate non-stop, 24/7, datorită disponibilității ridicate a sistemului.

Payment Gateways

Stripe

Platforma de plăți Stripe vă permite să acceptați carduri de credit, carduri de debit și metode de plată populare din întreaga lume - totul printr-o singură integrare. Obțineți acces la caracteristici avansate de plăți, cum ar fi autentificarea 3D Secure 2, actualizări ale cardurilor, reîncercări automate și multe altele.

Payment Gateways

Expressoft

Expressoft Technology pune la dispoziția clienților săi din sectorul HoReCa o suită de programe software integrate pentru conducerea afacerii, de la sisteme POS pentru restaurante la instrumente esențiale de management și raportare. (Notele și comenzile se trimit pe camera direct din expresssoft)

Point of Sale

Pynbooking

Soluția POS Restaurant de la Pynbooking este un sistem în cloud care simplifică fiecare aspect al operațiunilor zilnice ale restaurantului tău. De la gestionarea comenzilor la controlul inventarului, acest modul eficientizează procesele și economisește timp, bani și efort.

Point of Sale

Integrează Pynbooking cu celelalte aplicații pe care le folosești - economisește timp și concentrează-te asupra lucrurilor care contează.


Începe acum
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.