Integrări prin API

Sincronizează Pynbooking cu aplicațiile preferate.

Începe acum

O platformă deschisă, pentru tine

Suntem gata pentru integrări bidirecționale cu ajutorul conectorilor universali (denumiți și API-uri - Application Programming Interface).

Integrări prin API

Dacă ai un hotel sau un restaurant, conectarea cu alte aplicații poate fi o sarcină dificilă. Dar nu-ți face griji, există o soluție: conectorii API! Aceștia sunt o metodă eficientă de integrare, care îți permite să conectezi ușor Pynbooking cu alte aplicații.
Astfel, toate informațiile se vor regăsi într-un singur loc, chiar dacă sunt înregistrate în alte aplicații. Cu atât mai mult, toate procesele vor fi sincronizate, iar orice modificare efectuată în sistem va actualiza automat toate datele.

Alege să-ți optimizezi munca

Iată ce integrări API poate realiza Pynbooking pentru tine.

Integrare cu Platforme de Rezervări
Cu Pynbooking, beneficiezi de conectori standard care te ajută să sincronizezi automat informațiile și disponibilitatea camerelor pe toate sistemele partenere, inclusiv expedia.com, hotelbeds.com, booking.com, și multe altele!
Integrare cu sisteme de Control Acces
Prin intermediul conectorilor programabili, Pynbooking se integrează perfect cu sistemele de yale ale hotelurilor, cu sistemele de iluminat, bariere, turnicheți sau lifturi.
Integrare cu Imprimante fiscale
Pynbooking are deja conectorii necesari pentru sincronizarea automată cu orice model de casă de marcat sau imprimantă fiscală pe care o utilizezi pentru hotel sau restaurant, astfel încât să poți gestiona simplu și rapid plățile clienților.
Integrare cu Agenții de Turism
Cu ajutorul API-ului, Pynbooking îți oferă posibilitatea de a sincroniza rapid cele 3 tipuri de contracte cu agențiile de turism partenere: contracte tip charter, contracte tip alocare și contracte cu disponibilitate la liber.
Integrare cu sisteme de Restaurant sau SPA
Pentru a-ți gestiona mai bine afacerea hotelieră, poți conecta programele de administrare pentru restaurant, balneo și alte servicii ale hotelului cu ajutorul API-ului Pyn.
Integrare cu sisteme de Contabilitate
Am luat deja măsurile necesare pentru a soncroniza automat datele cu sistemele externe de contabilitate, cum ar fi Saga, WinMentor, WizCount, Archimedes, OmniKont, Mastercont, Softpro, ClarVision.
Astfel, vei evita înregistrările manuale repetate și te vei elibera de munca greoaie.

Integrează Pynbooking cu celelalte aplicații pe care le folosești - Gestionează activitatea hotelului, economisește timp și concentrează-te asupra lucrurilor care contează.


Începe acum
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.