API deschis

Conectează Pynbooking cu cele mai diverse aplicații

Începe acum

Pynbooking este construit ca o platformă deschisă

Aceasta înseamnă că suntem pregătiți pentru integrări bidirecționale prin intermediul unor conectori universali (API- Application Programming Interface)

Integrări prin API

Conectorii API pentru hoteluri și restaurante sunt o metodă eficientă prin care poți să integrezi cu ușurință Pynbooking cu diverse alte aplicaţii. Practic, cu ajutorul tehnologiei de integrare API, toate informațiile despre afacerea ta se regăsesc în același loc, chiar dacă sunt înregistrate în alte aplicaţii.
Totodată, procesele de lucru sunt și ele sincronizate și orice modificare în sistem generează automat actualizarea tuturor datelor.

Alege să-ți eficientizezi munca

Iată ce integrări API poate face Pynbooking pentru tine

Integrare cu Platforme de Rezervări
Pynbooking are conectori standard care te ajută să sincronizezi automat informațiile și disponibilitatea camerelor pe toate sistemele partenere, precum expedia.com, hotelbeds.com, booking.com etc.
Integrare cu sisteme de Control Acces
Prin intermediul conectorilor programabili, Pynbooking se integrează perfect cu sistemele de yale ale hotelurilor, cu sistemele de iluminat, bariere, turnicheți sau lifturi.
Integrare cu Imprimante fiscale
Pynbooking are deja conectorii necesari pentru sincronizarea automată cu orice model de casă de marcat sau imprimanta fiscala pe care o utilizezi pentru hotel sau restaurant, astfel încât să poți gestiona simplu și rapid plățile clienților.
Integrare cu Agenții de Turism
Prin API, Pynbooking te ajută să sincronizezi foarte rapid cele 3 tipuri de contracte cu Agențiile de Turism partenere, contracte tip charter, contracte tip alocare sau contracte cu disponibilitatea la liber.
Integrare cu sisteme de Restaurant sau SPA
Programele de administrare folosite pentru restaurant, balneo și alte servicii ale hotelului pot fi conectate cu API-ul Pyn, pentru o mai bună administrare a activității hoteliere.
Integrare cu sisteme de Contabilitate
Pynbooking are deja conectorii necesari pentru sincronizarea automată a datelor cu sistemele externe de contabilitate precum Saga, WinMentor, WizCount, Archimedes, OmniKont, Mastercont, Softpro, ClarVision, pentru a elimina, astfel, înregistrările manuale repetitive.

Administrează centralizat activitatea hotelului prin integrarea Pynbooking cu restul aplicaţiilor pe care le utilizezi și câștigă timp pentru clienți şi dezvoltarea afacerii.


Începe acum
Solicită o demonstrație