Aplicație Kiosk Hotel

Automatizează procesul de check-in/check-out
Solutie Kiosk integrata cu PMS-ul

Vezi oferte

Gestionează-ți hotelul folosind kiosk-uri-le din recepție

Transformă sejurul clienților

Impresionează-ți oaspeții

Prin intermediul aplicației self service hotel, clienții își pot face singuri check-in-ul și check-out-ul, folosind tabletele și kiosk-uri-le din recepție. Din câteva click-uri, oaspeții se cazează online, fără să mai aștepte timp îndelungat la recepție.

Facilitează accesul în camere

Fără cozi la recepție

Satisface așteptările clienților

După realizarea check-in-ului, oaspeții pot solicita singuri emiterea cardului / codului de acces în cameră. În câțiva pași simpli, aplicația self service Kiosk le va indica codul de acces, iar clienții vor putea dispune imediat de cameră.

Prelucrează ușor datele clienților

Zero riscuri de eroare

Elimină formularele fizice

Aplicația self service Kiosk de la Pynbooking le permite clienților să ofere datele personale și ale cardului, precum și să efectueze plăți în avans. În cazul oaspeților unei companii, ei pot înregistra cu ușurință datele firmei, iar factura poate fi trimisă direct pe mail-ul companiei.

Accelerează procesul de check-out

Simplu și fără efort

Experiențe uimitoare pentru clienți

La fel ca în cazul procesului de check-in, oaspeții își pot face singuri check-out-ul prin intermediul aplicației self service hotel. Procesul se desfășoară rapid, iar ei nu mai sunt nevoiți să aștepte la recepție sau să completeze diverse formulare fizice.

Eficientizează activitatea hotelieră cu Pynbooking

Mai mult timp pentru oaspeții tăi

Aplicația Kiosk este una dintre multele funcționalități ale sistemului de management hotelier Pynbooking. Este o soluție inovatoare care te ajută să îndeplinești așteptările și nevoile clienților.
Aplicația self service Kiosk este o alternativă rapidă la serviciile tradiționale de la recepție. Este un mijloc prin care elimini timpii de așteptare și creezi o experiență uimitoare pentru oaspeți.
Aplicația Kiosk este sigură atât pentru clienți, cât și pentru tine. Conținutul și plățile efectuate prin aplicația self service hotel sunt securizate, astfel că poți oferi fără probleme servicii de înaltă calitate.

Descoperă mai multe informații despre pachetele de preț disponibile și alege-l pe cel potrivit afacerii tale.


Vezi oferte