Site instantaneu, ușor de actualizat

Uită de efortul și investiția într-un web developer. Îți vom crea un site intuitiv, ușor de utilizat, fără riscul de erori.
Îți vom pune la dispoziție un template special gândit pentru ceea ce te interesează. Singura ta preocupare va fi legată de conținut, aspectele tehnice nu vor fi consumatoare de timp. Vei putea schimba template-urile oricând dorești și previzualiza schimbările înainte de a le salva. Nu vei pierde nimic din elementele de design atunci când vei face schimbări. Nu ai nevoie de abilități de informatician pentru a-l folosi.

Ușor accesibil de pe orice device

Site-ul va fi perfect pentru oaspeții tăi și ușor de utilizat în orice stadiu al rezervării sau șederii lor. Accesibil și adaptabil pentru PC, telefon sau tabletă, respectă toate cerințele SEO din partea Google, asigurându-ți vizibilitate în răspunsurile la căutările clienților tăi.

Telefonul este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune. Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil.

Te ajută să crești conversiile

Respectă atât principiile de e-commerce hotelier, cât și cerințele de design atrăgător, care îți păstrează vizitatorul pe pagină, captându-i atenția.
Site-ul facilitează rezervările directe și este un instrument activ, care funcționează ca o vitrină ce atrage potențialul client și-l transformă în cumpărător.

Poți alege dintr-o varietate de template-uri pentru o rata de conversie maximă.

Te ajută să ai venituri mai mari

Pynbooking îți pune la dispoziție un booking engine și un channel manager să-ți maximizezi potențialul de profit.

Sistemul nostru oferă asistență clienților tăi de la rezervare până la check-out și continuă cu feedback și legătură neîntreruptă cu clientul, pentru fidelizarea lui. Abonamentul este o investiție și vei ști că site-ul tău este conectat la tehnologia cloud de ultimă oră.

Scapi de calvarul introducerii manuale a rezervărilor, în orice moment vei avea disponibilitatea reală actualizată atât pe site-ul propriu, cât și pe platformele OTA tip Booking.com cu care colaborezi.

Dacă ai modulul de Rezervări directe, vei crește conversiile și veniturile, vei câștiga timp și vei lua decizii mai profitabile odată cu datele culese despre clienții tăi.