Booking Engine

Gestionează fără efort rezervările directe, cu 0 % comision.

Începe acum

Pierzi rezervări directe din propriul site?

Activează butonul Rezervă acum și obține mai multe vânzări directe pe site-ul tău și pe Facebook.

integrat

Rezervări directe pe site-ul tău

Oferă oaspeților un portal de rezervări directe, simplu de utilizat și optimizat pentru orice dispozitiv.
Integrat nativ cu Pynbooking PMS actualizează disponibilitatea și tarifele în timp real. Cu ajutorul modulului Booking Engine, primești rezervările automatizat și nu plăteşti comisioane.

OPORTUNITĂȚI

Oferte | Pachete Speciale

Generezi cerere în perioadele cu grad scăzut de ocupare sau de sărbători, prin prezentarea atrăgătoare a ofertelor, cu fotografii și descrieri ale serviciilor incluse. Configurezi automat disponibilitatea, numărul minim de nopți și perioada de valabilitate a ofertelor.
Poți, de asemenea, să concepi oferte de preț individuale pentru fiecare tip de cameră sau pachete cu servicii multiple, în funcție de segmentul de clienți cărora te adresezi.

ANTICIPEAZĂ

Vânzare Servicii Extra

Crește vânzările serviciilor hotelului prin pagina dedicată a portalului și câștigă timp oferind oaspeților posibilitatea de a solicita în avans serviciile dorite. Extinzi, astfel, sursele de profit și ai mai mult timp să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii.

LOIALIZARE

Voucher Discount

Generează rezervări suplimentare pe canale de promovare cu potențial nevalorificat! Folosește vouchere cu procent variabil de reducere, pentru diferite perioade ale anului, care se aplică automat la tarifele afișate pe portalul propriu de rezervări.
Ai la dispoziție încă o posibilitate de a loializa clienții individuali sau corporate, oferind, la plecare sau pe email, vouchere digitale de reducere, aplicabile pe tot parcursul anului sau doar în anumite perioade

Plăți Online

Google Pay sau Apple Pay

Ține cont de preferințele oaspeților, cu ajutorul platformei integrate de plăți online și încasează fara efort serviciile rezervate. Oaspeții pot face plata extrem de simplu, pe pagina de plata proprie din Google Pay sau Apple Pay.
Plățile se înregistrează în Pynbooking PMS, iar facturile sunt expediate automat pe email către oaspeți.

Profită de avantajele Booking Engine și ajută-ți oaspeții să rezerve sau să plătească ușor și rapid


Începe acum
Solicită o demonstrație