Booking Engine - Construiți-vă sistemul integrat de rezervări online.

Permiteți cumpărătorilor să rezerve si să plătescă direct de pe site-ul dvs

1.Booking Engine.
Vânzarea în magazinul propriu

Prima funcție PYN este aceea de a te expune, de a-ți prezenta și vinde produsul pe canale proprii.
Magazinul tău de desfacere este site-ul propriu.
După ce ți-ai definit produsul (cazarea este un produs cu termen de valabilitate 24 de ore, un produs perisabil, ce nu vinzi azi nu vei mai putea vinde mâine), pasul următor este să cauți puncte de vânzare, iar cele mai eficiente sunt cele proprii.

Booking Engine: modalitate de preparare

Ajutați cumpărătorii să vă găsească hotelul cu ajutorul Facebook

Vindeți pe Facebook pentru a ajunge la mai mult de 1 miliard de utilizatori.
Incorporeaza azi butonul ”rezervă acum” pe pagina ta de facebook.

Cu sistemul integrat de rezervări online,

rezervările directe realizate prin intermediul site-ului propriu al hotelului sunt administrate și facturate automat.
Pentru că ai nevoie de o imagine, de un sistem de rezervări online, directe, prin intermediul site-ului hotelului sau paginii de Facebook
Pentru că ai nevoie să te vinzi și să fii prezent în cât mai multe locuri, dar fără ca asta să însemne că trebuie să te ocupi separat de fiecare ”punct de desfacere” în parte.

Oaspetii/ clientii sunt online.

Intalneste-i/ cunoaste-i online prin intermediul sistemului de rezervari directe PYNBOOKING, care se incorporeaza fara sa arate diferit de site-ul hotelului dumneavoastra. Permite invitatilor sa-si foloseasca telefoanele inteligente sau tabletele pentru a va verifica disponibilitatea in timp real pentru rezervarea unei camere ori a unui tip de camera anume, sa utilizeze coduri promotionale pentru a beneficia de tarife speciale, ori sa plateasca utilizand tarifele standard cu ajutorul cartilor de credit.

Web Site Hotel

Site mobil-friendly și buton vizibil de ”rezervă acum”, este canalul tău direct de vânzare și e cea mai bună combinație între un cost minim și avantaje pe termen lung care se traduc în venituri curente.

Ușor de utilizat

Site-ul va fi perfect pentru oaspeții tăi și ușor de utilizat în orice stadiu al rezervării. Telefonul este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune. Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil.

De pe orice device

Accesibil și adaptabil pentru PC, telefon sau tabletă, respectă toate cerințele SEO din partea Google, asigurându-ți vizibilitate în răspunsurile la căutările clienților tăi.

Crești conversiile

Respectă atât principiile de e-commerce hotelier, cât și cerințele de design atrăgător, care îți păstrează vizitatorul pe pagină, captându-i atenția.

Crești veniturile

Site-ul facilitează rezervările directe și este un instrument activ, care funcționează ca o vitrină ce atrage potențialul client și-l transformă în cumpărător.

Ai timp mai mult

Scapi de calvarul introducerii manuale a rezervărilor, în orice moment vei avea disponibilitatea reală actualizată atât pe site-ul propriu, cât și pe platformele OTA cu care colaborezi.

Plati Online

Pe toate canalele proprii de vânzare, clientul poate achita online, la fel ca pe oricare alt magazin virtual.

Booking Engine

Aplicație de rezervări online provenite din site-ul tău,
”rezervă acum” de pe mobil cu disponibilitate in timp real si confirmare instant.

Facebook Engine

Un alt canal de vânzare este pagina de facebook a hotelului tău prin care se pot face rezervări în mod direct.
”rezervă acum” pe facebook

Oferte Speciale

Creezi și promovezi oferte speciale: pachete de Crăciun, Paște, 1 Mai, 1 Decembrie etc. Oferi discounturi, adaugi servicii extra (la trei nopți de cazare, o plimbare cu trăsura, o petrecere câmpenească etc).

Servicii Extra

Pe lângă cazare, prezinți publicului orice alte produse mai vinzi: masaj, piscină, spa, lecții de echitație, plimbări cu trăsura, un tur la un muzeu din zonă etc. Clientul are acces la TOATE serviciile tale în magazinul tău – site-ul hotelului.

Coduri Promotionale

Modul de generat coduri promoționale și vouchere cu public-țintă definit în conformitate cu ceea ce dorești tu să promovezi și cu propriile previziuni.

Hotelul, magazinul Tau Automatizat

Se administrează singur, aprovizionează singur, vinde singur, încasează, trimite singur confirmarea rezervării, facturează singur, scade singur camerele rezervate din stoc, iar când s-au eliberat, le scoate la vânzare.

Web Site Hotel


Uită de efortul și investiția într-un web developer.
Îți vom crea un site intuitiv, ușor de utilizat, fără riscul de erori.
Îți vom pune la dispoziție un template special gândit pentru ceea ce te interesează.
Telefonul
este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune.
Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil. Te ajută să crești conversiile.