Booking Engine

Automatizează rezervările pe site-ul hotelului
Crește numărul rezervărilor directe, cu 0% comision

Vezi Oferte

Booking Engine: propriul sistem de rezervări online

Ajută-ți oaspeții să rezerve ușor și rapid

Ocupă camerele libere în timp real

Cu Booking Engine, clienții tăi pot rezerva ușor și rapid o cameră direct de pe telefon, Folosind site-ul hotelului sau pagina de Facebook. Din câteva click-uri, ei au acces la disponibilitatea camerelor și la imagini cu acestea, prețuri, facilități sau discount-uri.

Activează butonul Rezervă acum

Mai multe vânzări pe site și Facebook

Booking Engine se integrează cu site-ul hotelului și contul de Facebook. Se va afișa astfel butonul Rezervă acum, pe care îl gestionezi automat.
Clienții se bucură de filtre de căutare disponibile în mai multe limbi de circulație internațională și de afișarea prețurilor în diverse monede.
Booking Engine se integrează și cu sistemul de recepție PMS Hotel, astfel că ai acces imediat la toate detaliile rezervărilor și la profilul oaspeților.
Clienții pot să rezerve rapid o cameră de pe orice tip de dispozitiv, să vadă detaliile acesteia, să adauge servicii adiționale și să achite direct de pe telefon.
Booking Engine te ajută să afișezi automat coduri promoționale, vouchere cadou și pachetele de Crăciun, Revelion sau alte sărbători.
Oaspeții primesc automat, prin e-mail, notificări privind confirmarea rezervării, invitație pentru check-in online, plată online, recenzii și altele.

Profită de avantajele Booking Engine

Îmbunătățește sistemul de rezervări online

Gestionează mai ușor disponibilitatea camerelor

Soluția de gestiune Booking Engine se poate personaliza în funcție de caracteristicile hotelului și nu implică modificări privind design-ul site-ului. Listezi fără efort camerele goale, detaliile acestora și adaugi automat filtre de căutare eficiente și secțiune pentru recenziile clienților.

Fii în pas cu trendurile actuale și satisface așteptările oaspeților. Activează butonul Rezervă acum


Vezi oferte