Channel Manager

Actualizezi automat tarifele, disponibilitatea și rezervările pe mai multe platforme simultan.

Începe acum

Pierzi mult timp cu actualizarea platformelor de booking?

Când un oaspete rezervă pe o OTA (Online Travel Agency) sau pe site-ul proprietății dvs., Pynbooking Channel Manager actualizează totul instantaneu în PMS.

Integrat

Întotdeauna sincronizat

Am creeat Pynbooking Channel Manager pentru a comunica nativ, în timp real, cu PMS-ul, Booking Engine și toate platformele de rezervări online partenere pentru actualizarea automată a tarifelor, disponibilității și rezervărilor.
Astfel, elimini complet activitățile repetitive manuale și automatizezi procesele pentru a îți dedica timpul creșterii afacerii tale.

STRATEGIE

Profitabilitate

Conceput pentru flexibilitate, Channel Manager te ajută să optimizezi tarifele în funcție de gradul de ocupare, pentru fiecare zi din săptămână, pe orice perioadă din an sau să aplici restricții de minim de nopți sau tarife cu discount, doar în perioadele cu cerere scăzută.
Primești rapoarte de performanță detaliate, care te ajută să aplici strategii de vânzări informate, pentru a crește nivelul veniturilor și gradul mediu de ocupare.

Automatizare

Optimizator tarife

Beneficiază de un instrument complet automatizat de gestionare și distribuție a tarifelor, care îți optimizează prețurile, pornind de la nivelul standard, pe toate canalele, în funcție de gradul de ocupare.
Cu Optimizator Tarife, profiți chiar și de cele mai mici fluctuații de cerere, pentru a maximiza veniturile.
Folosirea prețurilor dinamice te asigură că ești întotdeauna cu un pas înaintea concurenței .

PARTENERIATE

Automatizarea este „noul viitor”

Conectează-ți proprietatea la toți partenerii Pynbooking pentru a primi cât mai multe rezervări în mod automat, direct în PMS.
Lista noastră de parteneri crește constant şi asigură locației tale o prezență cât mai mare în mediul online.

Crești gradul de ocupare și optimizezi veniturile fiind vizibil pe cele mai relevante canale online pentru hotel, pensiune sau închirieri pe termen scurt.


Începe acum
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.