Channel Manager Integrat

Automatizeză toate rezervările din online
Sincronizează toate platformele de vânzare cu PMS-ul

Vezi oferte

Automatizezi ușor rezervările

Gestionează tarifele și restrictiile OTA direct din PMS
Salveaza automat rezervarile din toate site-urile direct in PMS

Adio, rezervări manuale

Channel Manager salvează în mod automat toate rezervările, indiferent de proveniența lor, în programul PMS al hotelului. Ai acces imediat la profilul clienților, solicitările acestora și la datele personale.

Elimină riscul de overbooking

Date actualizate în timp real

Distribuie automat orice informație

Cu ajutorul soluției de gestiune channel manager, sincronizezi fără efort disponibilitatea camerelor și prețurile aferente pe toate site-urilor partenerilor: booking.com, expedia.com, hotelbeds.com, direcbooking.ro, helloromania.eu, travco.com etc. Orice modificare, anulare sau rezervare nou înregistrată se actualizează automat pe toate canalele de vânzare.

Integrează ușor toate platformele de vânzare

Conectează softul hotelier cu Channel Manager

Administrează rapid rezervările online

Soluția Channel Manager te ajută să gestionezi ușor toate rezervările de pe site-ul hotelului, pagina de Facebook și de pe alte canale de vânzare precum booking.com. Toate detaliile rezervării se înregistrează automat în softul de management hotelier, iar profilul clientului este creat imediat.

Accesează cu ușurință rapoarte

Oricând, de oriunde

Analizează eficient activitatea hotelului

Soluția de administrare channel manager se integrează cu softul PMS și site-ul hotelului, astfel că dispui de informații în timp real. Datele se înregistrează într-un singur loc, într-un format simplu de accesat. Toate rapoartele pot fi examinate din câteva click-uri, de pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet.

Alege Channel Manager și bucură-te de mai multe rezervări online.


Vezi oferte