Teoria formelor fără fond e mai actuală ca niciodată. Presați de piață, presați de considerente practice, presați uneori și de legislație, hotelierii trebuie să-și procure instrumente software. Pur și simplu, în ziua de azi nu mai este posibil să gestionezi o unitate de cazare de pe caiet sau din tabele excel.


Soluția cea mai logică, cuprinzătoare este cea integrată. Cea care-ți oferă coordonare, sincronizare. Ce folos să ai patru membre dacă PMS-ul nu se înțelege cu channel managerul, iar softul de gestiune cu cel de contabilitate? E firesc să-ți procuri un instrument complet, care le integrează pe toate celelalte.


Pe piață există tot felul de produse. Dar ele trebuie să îndeplinească o condiție: să te asiguri că softul tău nu este doar o formă, ci un fond. Că îți oferă un instrument pe care să-l poți folosi în mediul, în condițiile în care activezi tu, compatibil cu acestea. 
Pe scurt, ai nevoie de un produs adaptat la realitățile românești.


Acesta este unul dintre atuurile majore ale softului dezvoltat de noi. PYNBOOKING este un produs gândit de români, de oameni care au activat în domeniul hotelier din România, care cunosc piața și provocările cărora hotelierii trebuie să le facă față, nevoile și dificultățile lor. Știm ce software de contabilitate folosiți, ce sisteme de acces în cameră, cum vă administrați restaurantele și barurile.

PYNBOOKING este un produs care ține cont de programele de contabilitate folosite pe piața românească, un produs care ia în considerare sistemele de acces preferate de hotelurile românești, un produs care este conectat la legislația românească, la sistemul nostru fiscal și care este adaptat la acestea, pregătit și ca-n viitor să includă modificările impuse de legiuitori (or, știm cu toții că-n România, legislația e la fel de stabilă ca plăcile tectonice din Vrancea).  Modulul destinat restaurantelor, teraselor, pizzeriilor, bistrourilor etc ține și el cont de sistemul românesc, care lucrează cu ”rețete”, spre deosebire de sistemele din alte țări.

PMS-ul PYNBOOKING este gândit, dezvoltat și vândut de noi. Nu de intermediari, cum se-ntâmplă în cazul celor produse în afara țării. Suportul este realizat tot de noi, nu ne aruncăm cumpărătorii într-un lanț al intermediarilor, în care mesajul se pierde. Este customizabil și mereu adaptat la noile modificări și la nevoile tale.


PYNBOOKING este un instrument compatibil cu celelalte unelte pe care le folosești tu, vorbește limba ta pentru că s-a ivit din realitatea în care activezi tu. Nu un neamț, un englez sau un francez. Dar este un produs care te propulsează global, cu toate avantajele tehnologiei în cloud, cu toată flexibilitatea și inovația pe care ți aștepți și pe care ți le dorești, fără să ignore variabilele locale. Un produs cu beneficii globale, care cunoaște foarte bine specificul național, piața locală.

Încearcă. Poate îți va plăcea. Demo aici
 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.