Cloud PMS Hotel

Automatizează operațiunile hoteliere
Economisești timp și administrezi rapid

Vezi oferte

Pynbooking: Programul complet de management al proprietății

Gestionează în timp real activitățile hotelului

Salvezi automat rezervările

Toate rezervările din mediul online sau înregistrate prin telefon, e-mail, agenții de turism ori alte mijloace se încarcă automat în sistemul de management al proprietății pentru hoteluri. Informațiile sunt salvate în mod automat, fără erori, și sunt securizate. Din câteva click-uri, ai acces la profilul clienților, datele rezervărilor, cerințe speciale, taxe, conversii valutare, servicii de facturare și multe altele.

Elimină cozile și timpii de așteptare de la recepție

Cazează oaspeții fără eforturi

Ai acces la check-in online

PMS Hotel generează un cont de client pentru fiecare rezervare, cu toate datele acestuia. Oaspeții primesc în mod automat un e-mail cu o invitație pentru check-inul online, direct din sistemul de management al proprietății. Odată ajunși la hotel, clienții beneficiază imediat de cameră dacă deții un sistem de yale cu cod QR. În cazul hotelurilor cu chei/carduri de acces, ele pot fi asociate cu ușurință rezervărilor înregistrate în sistem. .

Încasează cu ușurință orice metodă de plată

Administrează rapid fiecare check-out

Generezi facturi de oriunde

Clienții își pot face singuri check-out-ul și plăti cazarea online. Cu ajutorul programului de management al proprietății pentru hoteluri, emiți, anulezi, stornezi facturi, proforme și plăți online simplu și rapid. Prin intermediul Pynbooking, ai acces la API Date Firmă și la casele de marcat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Fie că ești la birou sau nu, gestionezi cu ușurință activitățile hoteliere.

Fii la curent cu activitatea hotelului

Rapoarte în timp real

Beneficiază de rapoarte multiple

Sistemul Pynbooking înregistrează date relevante despre operațiunile hoteliere și informații financiare în timp real. Toate rapoartele sunt salvate într-un format prietenos, iar tu ai acces la ele oricând, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Cu ajutorul unui sistem de management al proprietății, ești sigur că operezi întotdeauna cu date actualizate.

Sincronizează toate departamentele cu Pynbooking

Informații actualizate în orice moment

Permite utilizatori nelimitați

Pynbooking poate fi folosit de un număr nelimitat de angajați, indiferent de departamentul în care activează. Fiecare angajat poate primi drepturi de acces diferite la PMS Hotel, în funcție de rolul său. Toate acțiunile utilizatorilor în Pynbooking sunt salvate și fiecare modificare poate fi verificată în orice moment.

Permite acces de oriunde

Cu Pynbooking, administrezi cu succes hotelul de pe orice dispozitiv conectat la internet, indiferent de locație. Programul nostru de PMS Hotel nu are nevoie de instalare, mentenanță sau administrare de sistem. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la sistemul de management al proprietății cu numele de utilizator și parola.

Îndeplinește așteptările oaspeților cu programul de management al proprietății Pynbooking.


Vezi oferte