Gestiunea Stocurilor

Recuperează timp și bani gestionând totul cu un click.

Începe acum

Menține-ți stocurile actualizate la zi

Preia controlul și ia decizii informate pentru creşterea profitabilităţii afacerii tale.

eficienţă

Gestiunea materiilor prime

Operează facil și rapid intrările (NIR-uri), transferurile între gestiuni sau bonurile de consum, din cloud, oricând şi de pe orice dispozitiv, fără instalări sau echipamente dedicate.
Lucrează mai eficient și optimizează costurille pentru a reduce pierderile și a crește profitabilitatea.

SINCRONIZARE

Controlul inventarului

Menţine acurateţea inventarului prin sincronizarea în timp real a scăderilor de gestiune din vânzări. Păstrează un nivel optim al cantităţilor din stoc pentru a asigura aprovizionarea corectă și la timp pentru fiecare gestiune în parte.
Totodată, limitează lipsurile nejustificate din gestiune, prin evidența și controlul stocurilor de materii prime în orice moment al zilei.

OPTIMIZARE

Rețete și producție

Configurează rețete pentru fiecare produs din meniu, separat pentru fiecare gestiune sau locaţie în parte.
Verifică periodic costurile de producție, pentru optimizarea prețurilor de vânzare și păstrarea adaosului şi profitabilității dorite.
Astfel, păstrezi constantă calitatea preparatelor şi asiguri un standard de servire al fiecărui preparat indiferent de locaţie.

PERFORMANȚĂ

Rapoarte de analiză a profitabilității

Ia cele mai informate decizii, pe baza datelor curente sau istorice. Concepute pentru a oferi informații detaliate asupra vânzărilor, rulajelor și costurilor, rapoartele de analiză te ajută să vinzi eficient, să asiguri profitabilitatea fiecărui produs din meniu și să ai un rulaj eficient al materiilor prime.
Cu ajutorul informațiilor structurate inteligent şi prezentate intuitiv, poți evalua situaţia reală şi lua decizii informate, pentru a dezvolta afacerea.

INTEGRARE

Export în contabilitate

Elimină introducerea manuală a facturilor în programe precum Saga, WinMentor, WizCount, Archimedes, OmniKont, Mastercont, Softpro, ClarVision, Winmentor şi câştigă timp prin integrarea automată cu cele mai diverse programe de contabilitate.
Astfel, te eliberezi de activitățile repetitive și consumatoare de energie și timp.
Cu ajutorul conectorilor dedicați, toate datele sunt exportate automat, în formatul corect, din modulul POS Restaurant către aplicaţiile preferate de gestiune financiar-contabilă.

Începe chiar acum să gestionezi stocurile într-un mod simplu și inteligent.


Începe acum
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.