Știm cât de important este procesul de rezervare pentru hotelul tău. Mai ales în contextul actual în care oaspeții tăi trebuie să se simtă cu adevărat apreciați, încă de la primul contact online cu afacerea ta. Așa că, ce ai spune de un motor de rezervare 100% online și automatizat?  Uite cum te putem ajuta.
 

Booking Engine este un instrument indispensabil în procesul de rezervare. Te ajută să generezi vânzări pentru hotelul tău. Cum? Prin propriul tău sistem de rezervări online, oaspeții au acces la oferte speciale, coduri promoționale sau pot face rezervări de grup. Pynbooking Booking Engine oferă o experiență ideală de rezervare si plata, pentru că totul este mai simplu atunci când este online. 
 

Booking Engine-ul Pynbooking: 
 

Ce trebuie să conțină un motor de rezervare pentru a fi cu adevărat profitabil? Noi, la Pynbooking am dezvoltat aplicația valorificând nevoile reale ale hotelierilor dar și așteptările clienților. La final, Booking Engine-ul Pynbooking asigură: 


API Google Hotels Search


Clienţii Pynbooking beneficiază de acum de integrare facilă cu Google Hotel Search, o facilitate prin care hotelurile îşi pot promova serviciile direct în motorul de căutare Google, pe prima pagina, fara comision.


Interfață responsivă


Interfața funcționează pe orice dispozitiv, fără să fie nevoie de scrolling sau de redimensionarea ecranului.


Prezentare simplă, logică


Booking Engine-ul este simplu de folosit. Camerele și informațiile despre prețuri sunt expuse într-un mod intuitiv. 


Personalizarea conform brandului tău


Un Booking Engine bun permite customizarea sistemului de rezervări în ton cu aspectul website-ului tău. Trecerea de la site la Booking Engine trebuie să fie eficientă. Alege mixul PYNBOOKING atât pentru creare de website standard, cât și pentru un Booking Engine care asigură coerența vizuală.


Mai multe limbi și valute disponibile


PYNBOOKING este disponibil în mai multe limbi de circulație internațională. Booking Engine-ul poate fi trecut în oricare dintre acestea. Prețurile pot fi afișate în diferite monede și clientul poate plăti în valuta convenabilă pentru el.


Filtre de căutare


Acestea ajută vizitatorul să poată selecta ceea ce-l interesează (mic-dejun, cameră accesibilă pentru cei cu dizabilități, refund etc.) fără să fie nevoie să navigheze pe multe pagini. 


Listarea camerelor


O informare mai bună vine cu o pagină a camerelor interactivă. Tot ce este necesar trebuie să fie vizibil pentru cel care face rezervarea. 


Listarea Pachetelor de Crăciun, Revelion sau alte sărbători


Booking Engine te ajută să afișezi automat coduri promoționale, vouchere cadou și pachete de Crăciun, Revelion sau alte sărbători.


Listarea Serviciilor extra


Serviciile extra nu doar că determină un oaspete să cheltuiască mai mult în hotelul tău, dar pot atrage alte rezervări. Motorul de rezervări PYNBOOKING îi ajută pe hotelieri să-și sporească veniturile prin vânzarea de servicii adiacente.


Discounturi și economii


Odată cu prețurile, Booking Engine-ul arată ofertele existente și reducerile. Iar utilizatorul știe ce sumă ar putea economisi.


Rezervare facilă


Fluxul rezervării este simplu. Oaspeții tăi nu trebuie să treacă prin mai multe etape până când ajung să primească confirmarea de rezervare. Ușurează munca potențialilor clienți și scapă de problema oaspeților care abandonează rezervarea.


Rezervare în două click-uri


Aceasta grăbește tranzacția. Astfel atât tu, ca hotelier, cât și oaspeții tăi veți putea folosi timpul economisit pentru alte activități. 


API plăți online 


API-urile Pynbooking se conectează ușor cu procesatorii de plăți online precum Stripe.com, euplatesc.ro sau Authorize.net.

Astfel, încasezi simplu și rapid avansul pentru rezervări, taxele pentru anulare și sumele aferente rezervărilor.


Secțiune de review-uri


Pentru mulți consumatori, review-urile sunt importante. Este un atu ca oaspeții să poată vedea ce servicii apreciate oferi. În plus, poți folosi comentariile clienților ca sursă de inspirație pentru evoluția businessului.


Notificări automate prin email sau SMS


Clientul primește pe email automat confirmarea rezervării, invitația la check-in online sau check-out online, servicii disponibile clienților noștri, email de mulțumire după plecare sau invitație la feedback. 


Programează o demonstrație


Permite-mi să iți arăt, intr-o discuție de 30 minute, de ce peste 600 de echipe din HoReCa aleg Pynbooking Booking Engine pentru rezervări directe, cu 0 % comision.

 


Pentru mai multe materiale cu informații relevante despre cum îți poți crește afacerea, abonează-te la newsletter aici.

* indicates required

Solicită o demonstrație