V-am povestit despre importanța website-ului în articolul trecut, însă website-ul hotelului tău își poate atinge adevăratul potențial doar alături de un Booking Engine performant, instrument vital în procesul de rezervare pentru orice unitate de cazare. 


Booking Engine-ul Pynbooking:


Ce trebuie să conțină un motor de rezervare pentru a fi cu adevărat profitabil? 

 

Noi, la Pynbooking am dezvoltat aplicația valorificând nevoile reale ale hotelierilor dar și așteptările oaspeților. La final, Booking Engine-ul Pynbooking te ajută să: 


1. Economisești
2. Vinzi mai mult
3. Mulțumești și ajuți oaspeții
4. Mulțumești și ajuți angajații


Să le luăm pe rând:


1. Economisești

Reducerea comisioanelor: Îți oferim Booking Engine-ul Pynbooking cu 0% comision, integrat direct în site-ul tău web, de asemenea inclus gratuit în toate pachetele Pynbooking, pentru a-ți putea promova unitatea, economisind comisioanele plătite către partenerii online.


Integrare nativă cu PMS-ul: Booking Engine-ul este interconectat nativ cu toate sisteme folosite în hotelul tău, cum ar fi PMS (Property Management System), Channel Manager, Guest App, Plăți Online, POS Restaurant și Website, astfel economisești timpul cu sincronizarea rezervărilor în toate sistemele.


2. Vinzi mai mult

Vinzi oferte, city break-uri și pachete speciale:  Booking Engine te ajută să afișezi și să vinzi automat pachete de Crăciun, Revelion sau alte sărbători, cât și oferte de city break, pentru a te adresa oaspeților de weekend, astfel, ai posibilitatea să îți crești veniturile, într-un mod automat.


Vinzi prin Google Hotel: Clienţii Pynbooking beneficiază de integrare facilă cu Google Hotel Search, o facilitate prin care îți poți vinde serviciile direct în motorul de căutare Google, pe prima pagină, fără comision. Citește mai multe despre asta aici.


Vinzi extra servicii: Serviciile extra nu doar că determină un oaspete să cheltuiască mai mult în hotelul tău, dar pot atrage alte rezervări. Booking Engine-ul Pynbooking te ajută să-ți crești veniturile prin vânzarea de extra servicii, cum ar fi: Transfer aeroport, servicii de spa, tururi și alte experiențe sau servicii personalizate.


Vinzi cu carduri de vacanță: Plata cu cardul de vacanță este integrată nativ în platformă, pentru ca tu să le vinzi și oaspeților care vor să plătească prin această metodă.


Vinzi cu Vouchere și Discount-uri: Încarcă diferite vouchere cu procent variabil de reducere, în funcție de diferite perioade ale anului, care se aplică automat la tarifele afișate pe portalul propriu de rezervări. Poți loializa clienții individuali sau corporate, oferind diferite vouchere sau coduri de discount, aplicabile pe tot parcursul anului sau doar în anumite perioade.


Crești vizibilitatea: Booking Engine-ul contribuie la îmbunătățirea SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) și la promovarea hotelului tău pe diferite platforme de marketing, sporindu-ți vânzările.


Tracking & Marketing: Integrarea trackingului în Booking Engine îți permite să urmărești comportamentul utilizatorilor și să analizezi datele relevante. Acest lucru îți oferă o înțelegere mai bună a modului în care utilizatorii interacționează cu site-ul tău și îți permite să optimizezi experiența de rezervare. În plus, poți identifica sursele de trafic care aduc cele mai multe rezervări, ceea ce îți permite să-ți concentrezi resursele de marketing în mod eficient și să vinzi mai mult.


3. Mulțumești și ajuți oaspeții

Afișezi informațiile în mai multe limbi și valute: Booking Engine-ul este disponibil în mai multe limbi de circulație internațională și poate fi trecut în oricare dintre acestea simplu, ușor de pe orice dispozitiv sau automat după IP-ul de țară. Prețurile pot fi afișate în diferite monede și oaspeții pot plăti în valuta convenabilă pentru ei, astfel au posibilitatea de a plăti cu moneda dorită.


Oferi rezervare în 3 click-uri: Fluxul rezervării este simplu. Oaspeții nu trebuie să treacă prin mai multe etape până când ajung să primească confirmarea de rezervare. Astfel, le simplifici procesul de rezervare.


Oferi plata cu Google Pay sau Apple Pay: Ține cont de preferințele oaspeților, cu ajutorul platformei integrate de plăți online și încasează fără efort serviciile rezervate. Oaspeții pot face plata extrem de simplu, pe pagina de plată proprie din Google Pay sau Apple Pay.


Oferi transparență prin secțiunea de review-uri: Dacă lanțurile mari se pot baza pe renume, hotelurile mici sau necunoscute trebuie să își asigure review-urile pozitive și o notă bună. Hotelurile fără review-uri au rezervări mai puține, iar cele cu note slabe sunt evitate de turiști. Pynbooking oferă posibilitatea de a afișa review-urile pe propriul website și în Booking Engine, astfel oaspeții pot vedea cu adevărat experiența cu unitatea ta de cazare.


4. Mulțumești și ajuți angajații

Automatizezi procesele repetitive: Rezervările venite din Booking Engine se încarcă automat în sistemul de gestiune, astfel, colegii tăi nu le vor mai procesa manual, reducând efortul și erorile umane.


Ești ajutat de un senior consultant dedicat: Consultantul tău te va ajuta oferindu-ți asistență și ghidare ori de câte ori ai nevoie în implementarea Booking Engine-ului și în orice altă problemă operațională legată de software-ul nostru. De asemenea, oferim resurse și instrumente de instruire în limba română pentru a-ți ajuta angajații să lucreze mai simplu și eficient.


Utilizarea unui Booking Engine de ultimă generație poate face diferența între un hotel care se confruntă cu dificultăți și unul care prosperă. 

 

Prin reducerea comisioanelor, îmbunătățirea procesului de rezervare și sporirea vânzărilor, Pynbooking te poate ajuta să îți dezvolți și să îți consolidezi afacerea.


Nu rata oportunitatea de a primi mai multe rezervări directe fără comision! 

 

Solicită o demonstrație astăzi și descoperă cum te poate ajuta Booking Engine-ul nostru să vinzi mai mult cu resurse mai puține. 

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.