Booking engine-ul este un instrument indispensabil în procesul de rezervare. Motorul de rezervare oferă oaspeților o experiență care trebuie să decurgă lin, cu eforturi minime, indiferent de device-ul pe care-l folosesc, PC, telefon sau tabletă.


De ce-ți trebuie?

Pentru că te ajută să vinzi mai mult. Oaspeții tăi au acces la oferte speciale, coduri promoționale și capacitatea de a face rezervări de grup.

Cum trebuie să fie un booking engine pentru a-ți asigura maximumul de profitabilitate?

1.    Interfață responsivă


Pentru o experiență de vizionare și folosire optimă, interfața booking engine-ului, trebuie să fie responsivă, care să funcționeze pe toate device-urile pe care le poate utiliza un user, fără să fie nevoie de scrolling sau de redimensionarea ecranului.

2.    Proces al rezervării ușor


Fluxul rezervării trebuie să fie simplu. Oaspeții tăi nu trebuie să treacă prin mai multe etape până când ajung să primească confirmarea de rezervare. Un booking engine care-i plimbă pe multe pagini nu este cel pe care ți-l dorești. De la stabilirea datelor rezervării până la efectuarea plății, acolo unde e cazul, procesul trebuie să fie scurt, rapid.

3.    Listarea camerelor

O informare mai bună vine cu o pagină a camerelor interactivă și rapidă. Informația nenecesară trebuie înlăturată, tot ce este necesar trebuie să fie vizibil pentru cel care face rezervarea. 

4.    Plăți sigure

Securitatea e mereu o preocupare când vine vorba de tranzacțiile online. PYNBOOKING folosește platforma euplatesc.eu. 

5.    Filtre de căutare

Diferite filtre, prin care vizitatorul poate selecta ceea ce-l interesează (mic-dejun, cameră accesibilă pentru cei cu dizabilități, refund etc), fără ca pentru asta să trebuiască să navigheze pe multe pagini.

6.    Secțiune de review-uri

Pentru mulți consumatori, review-urile sunt importante. Este și un atu pentru tine ca oaspeții să poată vedea ce servicii apreciate prestezi. 

7.    Rezervare în două click-uri

Rezervarea în două click-uri grăbește tranzacția, făcând-o mai rapidă ca niciodată. Indiferent de device-ul folosit de utilizator. Întârzierile, procesele greoaie nu sunt în favoarea ta. 

8.    Prezentare simplă, logică

Booking engine-ul trebuie să fie simplu de navigat, cu design clar, curat. Camerele și informațiile legate de prețuri trebuie expuse în cel mai simplu mod. Imaginile trebuie să fie la rezoluție mare, de calitate. 

9.    Discounturi și economii

Odată cu prețurile, booking-engine-ul trebuie să arate clar ofertele existente și reducerile. Utilizatorul trebuie să vadă ce sumă ar economisi pentru a face ca decizia să fie luată cât mai ușor.

10. Personalizarea conform brandului tău

Un booking-engine bun permite customizarea sistemului de rezervări în așa fel încât să se potrivească cu aspectul website-ului tău. Trecerea de la site la booking engine nu trebuie să fie resimțită drept o mișcare drastică, un pas brusc, cele două trebuie să aibă elemente de design comune. Or, PYNBOOKING oferind și website, și booking-engine asigură această coerență vizuală. 

11. Mai multe limbi și mai multe valute disponibile

PYNBOOKING este disponibil în mai multe limbi de circulație internațională. Booking-engine-ul poate fi trecut în oricare dintre acestea. Prețurile pot fi afișate în diferite monede și clientul are posibilitatea de a efectua plata în valuta care-i convine.

12. Notificări automate prin email

Clientul primește pe email automat confirmarea rezervării, invitația la check-in online sau check-out online, servicii disponibile clienților noștri, email de mulțumire după plecare sau invitație la feedback. Astfel de emailuri automate dau hotelierilor libertatea de a-i aborda pe clienți și cu alte oferte sau discounturi pe durata șederii lor.

13. Servicii extra

Serviciile extra nu doar că determină un oaspete să cheltuiască mai mult în hotelul tău, dar pot atrage alte rezervări. Sistemul de rezervări PYNBOOKING îi ajută pe hotelieri să-și sporească veniturile prin vânzarea de servicii adiacente, precum mic-dejun, pachete la spa, vouchere la restaurant, transport la aeroport etc.

Încearcă booking-engine-ul nostru
AICI