Suntem Pynbooking

Construim soluții software, care permit Hotelurilor și Restaurantelor să își crească veniturile, să își automatizeze operațiunile și să îmbunătățească interacțiunea cu oaspeții.

Misiunea Noastră

Misiunea nostră este să digitalizăm şi automatizăm procesele de lucru repetitive din industria HoReCa. Astfel, te ajutăm să îți simplifici munca și să ai mai mult timp.

Povestea noastră

În 2014 ne-am decis să punem capăt tehnologiilor de ieri și să construim o soluție software pentru viitor, menită industriei ospitalități; așa a luat formă platforma Pynbooking.
Pentru a ne îndeplini misiunea, am integrat cele mai actuale tehnologii în platforma noastră. Soluțiile noastre sunt All-in-1, integrate nativ, flexibile, disponibile oricând și de oriunde, ușor de utilizat și accesibile tuturor utilizatorilor.
Investim constant în dezvoltarea platformei şi, alături de clienții noștri, construim bazele unui viitor mai bun pentru domeniul HoReCa.

Platforma noastră

Te ajută să îți digitalizezi afacerea, să îți automatizezi procesele, să ai o echipă productivă și oaspeți mulțumiți.

Guest Self Service App

Oferă o experiență memorabilă pentru toți oaspeții care calcă pragul locației tale.

PMS Hotel

Automatizează operațiunile de zi cu zi, de la gestionarea camerelor la interacțiunea cu oaspeții.

Channel Manager

Gestionează ușor și rapid toate platformele de booking.

Booking Engine

Crește numărul de rezervări directe, cu 0% comision.

POS Restaurant

Simplifică operațiunile de zi cu zi din restaurant

Integrări

Platforma noastră crește odată cu tine. Cu mai mult de 100 de integrări și posibilitatea de a crea API-uri personalizate, poți sincroniza Pynbooking cu multiple aplicațiii pentru a se potrivi afacerii tale.

Pynbooking îți oferă atât sistemele software, cât și sfaturile de care ai nevoie pentru a îmbunătății experiența oaspeților și pentru a-ți face operațiunile mai eficiente.


Începe acum
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.