Hotelurile partenere PYNBOOKING beneficiază, de serviciul de check-in online pentru oaspeți. Simplu de utilizat, un serviciu cu avantaje multiple atât pentru hotelieri, cât și pentru oaspeții lor. 

Oaspeții nu mai pierd timpul la recepție, pentru a completa fișe plictisitoare, pot face check-in online în prealabil, de pe telefon, tabletă sau orice device cu acces la internet, urmând să ia cheia sau cardul la sosire și pot merge direct în cameră, iar recepționerul poate face șederea plăcută clienților în alte moduri, mult mai eficiente și mai profitabile.

Fișa de hârtie, completată cu pixul, la coadă, este istorie. Așa cum și-au rezervat camera, oaspeții pot face și check-in: online. De acest serviciu, beneficiază toți cei care au rezervat online, indiferent de modalitatea aleasă (OTA sau direct pe site-ul hotelului). Orice rezervare introdusă în PMS garantează posibilitatea de a face check-in online. La fel ca în cazul îmbarcării pentru zboruri.

Update-ul este oferit tuturor partenerilor PYNBOOKING, sistemul de gestiune hotelieră, dezvoltat în Cloud, 100% românesc.

Cum se procedează?

Oaspetele primește un email de la hotel prin care este invitat să activeze check-in-ul online. Odată completată și semnată fișa de cazare online, nu mai are de făcut altceva decât să ridice cheia/cardul de acces de la recepție la sosire.

Bine ați venit în tehnologia hotelieră a secolului XXI.