PYNBOOKING este unicul soft de management hotelier din România care oferă posibilitatea hotelurilor, pensiunilor și tuturor structurilor de cazare să tranzacționeze vacanțe în rate cu cardul și/sau cu plata online.


PYNBOOKING, prin parteneriatul cu cel mai mare procesator de plăți din România, euplatesc.ro (detalii aici), pune la dispoziția celor interesați un instrument fără precedent în industria serviciilor românești, în general, și în industria ospitalității, în particular. Clientul poate achita cazarea cu cardul fără ca hotelul să dețină un POS bancar. Oaspetele poate plăti din email, de pe propriul telefon mobil, sau de pe device-ul hotelului, device conectat la PYNBOOKING.


Cazarea cu plata în rate este disponibilă oricui deține un card de credit emis de Banca Comercială Română, Banca Transilvania, Alpha Bank, OTP Bank. Astfel, o vacanță devine mult mai accesibilă, iar costurile nu mai sunt o corvoadă.

Cine beneficiază de plată cu cardul sau plată în rate prin euplatesc.ro? Orice client al unui hotel-partener PYNBOOKING.

Plata se poate face atât din PMS (fiecare rezervare are buton de plată), cât și din emailul trimis de PYNBOOKING clientului sau din contul acestuia pe site-ul hotelului/unității de cazare.

Clienții își vor permite vacanțe mai ușor, cu un simplu card la recepție, fără birocrație, fără hârtii, iar hotelierii vor vinde mai mult. Win-win, nu?

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.