Prin PMS-ul PYN, plata se poate face online, direct, de pe telefonul oapetelui sau device-ul hotelierului. Astfel, nu mai este necesar să mergeți la bancă și să solicitați un POS bancar pentru plata cu cardul. Îi înmânați clientului tableta sau telefonul, acesta completează datele și face plata ca în cazul oricărei facturi. În plus, pentru clienți prezintă avantajul posibilității efectuării plății în rate cu cardurile de credit sau de cumpărături. Mai mult, plata se poate face și de pe telefonul sau device-ul clientului odată ce-a primit mailul automat din partea hotelului, mail în care se află buton de ”plătește acum”.


Sistemul de management hotelier PMS are un buton de ”plătește acum”, la fiecare rezervare introdusă, generează factura, iar clientul primește confirmarea plății prin email atât de la hotel, cât și de la platforma euplatesc.ro. Simplu, fără bătăi de cap, oricând, de pe orice device.

Serviciul este unul în premieră în România pentru softurile de management hotelier, fiind necesar un POS. PYN continuă munca de pionierat și face posibile plățile cu cardul fără POS.

De acest serviciu beneficiază toți partenerii PYNBOOKING, atât cei care au achiziționat softul de management hotelier, cât și cei care au optat pentru varianta website gratuit, serviciu de care vă relatam aici. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.