Cât de ușor este să migrezi Rezervarile în Cloud?

Dacă de obicei o astfel de schimbare, de la un software la altul, este o sarcină complexă, care poate rezulta în săptămâni de întreruperi, pierderi de productivitate și dureri de cap, migrarea în Cloud este cu totul altceva. Experiența trecerii este una lină, în care providerul de servicii se ocupă de tranziție și te consiliază. Când vine vorba de date, noul furnizor va oferi o soluție și nimic nu se va pierde. PYNBOOKING oferă un set up simplu, care se rezolvă în câteva ore în așa fel încât rezervările nu vor avea de suferit și, în funcție de datele care trebuie transferate, utilizatorii pot folosi noul sistem într-o oră sau două.

Odată setup-ul realizat, PYNBOOKING va oferi suportul necesar. Soluțiile în Cloud însă sunt simplu de folosit, intuitive și adecvate tuturor utilizatorilor, indiferent de dexteritatea lor în IT. Chiar și cel mai puțin priceput angajat poate căpăta ușor acces la informațiile de care are nevoie printr-un simplu click pe un buton.­­­­­

Viața în Cloud

Drumul spre Cloud e unul lin și fără hopuri pentru toți hotelierii, mari și mici. Odată realizat transferul, vei fi câștigat o alternativă mai rapidă, mai puțin riscantă și mult mai puțin costisitoare la o aplicație la care ai acces de pe orice device cu conexiune la internet.

Nu în ultimul rând, un PMS în Cloud înseamnă timp și bani economisiți, flexibilitate sporită, atenție mai mare acordată clientului.