Bine ai revenit, hotelierule!

Tu cum reușești să gestionezi rezervările oaspeților tăi, fără nicio eroare?  Noi te întâmpinăm cu o super veste și o soluție pe măsură. Dacă până acum rezervările erau o bătaie de cap, ce zici să te muți exclusiv în mediul online?

În sistemul de management al proprietății hotelurilor, intuitiv, securizat și ușor de folosit, toate rezervările din mediul online se încarcă automat, fără erori. Imaginează-ți cum ar fi să ai acces la profilul complet al unui client doar din câteva clickuri. Să lași deoparte foile, tabelele și registrele.

Iată de ce merită să încerci și tu!

Ce îți oferă aplicația Cloud pentru buna funcționare a hotelului tău

De obicei, o schimbare de la un software la altul este o sarcină complexă, care poate însemna săptămâni de întreruperi, pierderi de productivitate și dureri de cap. Din fericire, migrarea în Cloud este cu totul altceva. 

Experiența transferului este una lină, în care providerul de servicii se ocupă de tranziție și te consiliază competent. Când vine vorba de date, noul furnizor îți oferă o soluție pentru ca toate datele tale să rămână intacte.

Pynbooking oferă un set-up simplu care nu afectează deloc rezervările și poate fi utilizat într-o oră sau două de la transferul datelor, în funcție de volumul acestora. Odată setup-ul realizat, Pynbooking  garantează suportul necesar. 

Soluțiile în Cloud sunt simplu de folosit, intuitive și adecvate tuturor utilizatorilor, indiferent de nivelul competențelor digitale pe care le au. Chiar și cel mai reticent angajat față de digitalizare poate căpăta ușor acces la informațiile de care are nevoie printr-un simplu click pe butonul potrivit.

Cum arată viața în Cloud pentru hotelierii mari și mici

Drumul spre Cloud e unul fără hopuri pentru toți hotelierii mari și mici. Odată realizat transferul, câștigi o alternativă rapidă, deloc costisitoare și fără riscuri. În plus, aplicația pe care ți-o propunem poate fi ușor accesată de pe orice device cu conexiune la Internet.

Nu în ultimul rând, un PMS în Cloud înseamnă timp și bani economisiți, flexibilitate sporită și atenție mai mare acordată clientului. Nu-i așa că e fantastic să ai o mulțime de clienți fericiți care să te recomande și prietenilor?

Fii în pas cu timpurile și mereu alături de clienții tăi

Pynbooking este arma de care ai nevoie ca să treci mai ușor peste perioadele dificile. Te ajutăm să tratezi mediul înconjurător cu responsabilitate și te scăpăm de stresul cauzat de numeroasele sarcini birocratice. Tot sistemul te ajută să îți scoți din grijă comisioanele sau costurile de mentenanță și actualizare.

Suntem  nerăbdători să-ți oferim cele mai sigure și complete soluții pentru industria hotelieră din România. Fii mereu în pas cu timpurile!

Fă-ți oaspeții fericiți printr-un sistem de rezervări online fără erori

Află mai multe detalii despre beneficii și soluții fiabile la problemele care îi preocupă pe toți hotelierii care încă nu au descoperit Pynbooking, cel mai sigur program de gestiune a hotelului și restaurantului.

O singură vizită pe pyn.ro înseamnă rezolvarea tuturor provocărilor cu care te confrunți.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.