Ce îți oferim?
Un pachet care cuprinde un program de gestiune hotelieră (PMS), un site responsiv, un booking engine, de pe care se pot face rezervări directe, cu 0 % comision + channel manager integrat. Cel mai probabil ai un site, dar care nu e interactiv sau e într-o măsură mică și funcționează mai mult ca o pagină de prezentare și o adresă de contact. Nu spune nimic despre hotel, nu face nimic pentru el, are utilitatea unui flyer distribuit la ieșirea de la metrou.

PYNBOOKING îți realizează un site care funcționează ca un instrument de brand real și ca un agent de vânzări. Site-ul este locul care conectează hotelul de lumea reală, de client. Totul se întâmplă acolo, este panoul de comandă: hotelul își prezintă oferta, clientul rezervă, PMS-ul actualizează disponibilitatea, trimite email cu confirmarea rezervării, precum și cu invitația de a face check-in online, trimite factura, generează fișa de cazare pe care recepționerul doar o printează din sistem, iar clientul primește codul de acces în camera pe care și-a selectat-o, reducând la minimum interacțiunea cu recepția. Totul se întâmplă automat, iar tu economisești timp și capital uman.

Mii de rubrici, mii de câmpuri, mii de date care trebuie introduse în softuri și sisteme, actualizate pe platforme cu care colaborezi – ai scăpat de toate astea. PYNBOOKING le face pentru tine.  


Toate astea se traduc în încasări.

Un pachet care include check-in online, early check-in, late check-out, posibilitatea de a face plăți online pentru clienții tăi care nu vor mai sta la coadă în fața recepției ca să completeze formulare. Ci o vor putea face în prealabil, de pe telefon, tabletă, orice gadget modern.


Softul de gestiune hotelieră este dezvoltat în Cloud și este accesibil de pe orice device conectat la internet. Inclusiv de pe un telefon. Care nu necesită instalare pe servere locale. Nici eterne instalări. Nici upgrade-uri care îți blochează activitatea. Sincronizat 2wayXML cu booking, expedia, directbooking, tourneo, turo, helloromania, hotelbeds, travco etc, disponibilitatea fiind actualizată automat pe toate canalele pe care vinzi, după fiecare rezervare, anulare, modificare de date.

Din nou, toate acestea înseamnă bani și timp. Căci nu va mai trebui să introduci manual rezervările și apoi să modifici disponibilitatea pe x canale.

Tot ceea ce nu ai acum.

Când este disponibil?
ACUM.  Trimite-ne o solicitare  cu numele unității și îți arătăm cum poate arăta site-ul tău și ce poate face PMS-ul nostru pentru tine. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.