Hotelurile partenere PYNBOOKING au acces la două canale noi de vânzări online


În industria hotelieră, ca-n orice altă industrie, cu cât ești prezent pe mai multe canale de vânzare, cu atât vinzi mai mult. PYNBOOKING este conectat 2way_XML cu cele mai importante OTA. Printre acestea, hotelbeds.com ocupă un loc fruntaș. Avem plăcerea să vă anunțăm că portofoliul Hotelbeds s-a mărit cu doi noi membri: GTA și Tourico Holidays.


Ce înseamnă asta pentru clienții PYNBOOKING?

Două canale de vânzare online în plus, la care au acces fără să facă nimic, fără bugete de marketing, fără costuri noi. Noi, cei de la PYNBOOKING, suntem parteneri hotelbeds.com și clienții noștri se bucură automat de lărgirea portofoliului. Nu este nevoie de conturi noi, nu este nevoie de absolut nicio modificare. Hotelurile cu care colaborăm sunt conectate automat, iar asta le asigură prezența pe două piețe noi și acces la clienți noi.

Hotelierii parteneri au înțeles să nu se vândă doar pe canale proprii, ci să-și expună produsele și în vitrina altor canale de distribuție. Iar Hotelbeds reprezintă unii dintre coloșii industriei, cu bugete enorme de promovare și vizibilitate maximă. PYNBOOKING se angajează să vă mențină mereu conectați și prezenți pe cele mai dinamice și profitabile medii.

Operațiunile zilnice din hotel nu vor avea de suferit. În timpul procesului de conectare, sistemul de rezervări va funcționa la fel ca până acum.

 

 

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.