Grupurile Hotelbeds.com și Tourico Holidays și-au unit forțele în misiunea lor comună: cea de inovare a pieței de turism B2B. Înțelegerea celor doi mari jucători va duce la extinderea ariei lor de influență. Luna aceasta, hotelbeds.com, cea mai mare bancă de paturi din lume, și-a anunțat planurile de a fuziona cu Tourico Holidays, care domină piața nord-americană. Cele două companii își vor pune la lucru tehnologia, reputația și pasiunea pentru execuție. Pentru moment, cei doi parteneri își vor derula afacerile ca până acum, urmărind același scop: satisfacția clienților și a hotelurilor partenere.

Piața globală a rezervărilor arată din ce în ce mai animată, iar participanții la cursă sunt din ce în ce mai bine pregătiți și mai dotați cu instrumente adecvate. Astea sunt regulile jocului și vai de cel care nu le stăpânește.

În același spirit, avem plăcerea să vă anunțăm că PYNBOOKING și-a adăugat un alt mare nume în rândul celor cu care channel managerul dezvoltat de noi este conectat 2 way xml: hotelbeds.com. Alături de alți coloși precum booking.com, helloromania.eu, expedia.com, hotels.com, airbnb.com etc. 


Nu poți activa pe piața de rezervări online fără o eficientă conexiune la cele mai mari canale de vânzare. Or, Hotelbeds este un distribuitor global, având în portofoliu peste 100000 de proprietăți din 185 de țări, dar și parteneriate cu agenții de turism oline, tour operatori și linii aeriene. Platforma de travel Hotelbeds este una solidă, cu o interfață API avansată și o infrastructură de ultimă oră. Operațiunile sale nu se destinează exclusiv activității hoteliere, ci și celor care se ocupă de excursii, transferuri, evenimentele etc. 

Mai mult decât atât, Hotelbeds se adaugă rețelei noastre laolaltă cu cei 35000 de revânzători ai săi.

Tarifele și disponibilitatea hotelurilor cliente PYNBOOKING se vor actualiza automat pe hotelbeds.com, la fel ca în cazul celorlalți parteneri ai noștri. Orice date privind modificările, anulările sau rezervările se transmit automat și în deplină siguranță prin interfața 2way XML dinspre PMS-ul PYNBOOKING spre Hotelbeds și invers, iar riscul de overbooking este nul.


Tu ce mai aștepți pentru a intra în lumea PYNBOOKING și a deschide pentru tine atâtea oportunități?

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.