Hello! 

 

Sunt Daniela, Hospitality Consultant la Pynbooking, si astazi vreau sa te invat cum sa iti simplifici gestionarea rezervarilor folosind Channel Manager.

 

 

Hai sa iti prezint cum poti face aceasta sarcina usoara si eficienta.

 

 

Ce este Channel Manager?

 

 

Channel Manager este un instrument inteligent care te ajuta sa centralizezi si sa gestionezi rezervarile din diverse platforme online precum booking.com, Expedia sau Hotelbeds.

 

 

Nu mai trebuie sa jonglezi cu zeci de conturi si sa faci actualizari manuale pe fiecare platforma. Channel Manager preia controlul si sincronizeaza automat toate rezervarile, tarifele si disponibilitatea camerelor tale.

 

 

Cum functioneaza?

 

 

Este simplu! Atunci cand un oaspete face o rezervare pe orice platforma online, informatiile sunt transmise automat in sistemul tau de gestionare hoteliera. Asta inseamna ca nu mai pierzi timp actualizand manual fiecare rezervare sau verificand disponibilitatea camerelor.

 

 

Beneficii Channel Manager-ului:

 

 

  • Cresti rezervarile online: 

 

Rezervarile telefonice sau cele la fata locului si-au pierdut demult din popularitate. Comportamentul consumatorilor a evoluat spre zona online. Channel Manager te ajuta sa profiti de aceasta schimbare si actualizeaza rezervarile de pe platformele de rezervari online unde esti inregistrat.

 

 

  • Eviti overbooking-ul:

 

Nu mai trebuie sa iti faci griji ca vei avea mai multe rezervari pentru aceeasi camera sau ca vei ramane cu camere neocupate. Channel Manager se asigura ca totul este in perfecta ordine.

 

 

  • Economisesti timp si energie: 

 

Prin preluarea automata a sarcinilor de gestionare a rezervarilor online, poti concentra eforturile angajatilor tai pe experienta oaspetilor.

 

 

  • Comunicare prietenoasa cu oaspetii: 

 

Prin trimiterea automata a confirmarilor de rezervare si a invitatilor de check-in online, Channel Manager se asigura ca oaspetii tai se simt bine primiti si in siguranta.

 

 

In concluzie, adoptarea Channel Managerului este cheia catre o gestionare mai eficienta si mai simpla a rezervarilor in industria ospitalitatii. 

 

 

Pentru mai multe informatii si pentru a gasi abonamentul potrivit pentru unitatea ta de cazare, nu ezita sa ma contactezi la telefon: 0371 400 100  sau incepe singur aici.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.