Ați văzut, poate, în afara țării acele magazine fără vânzători.
Sau supermarketuri în care coexistă casele cu casieri cu cele fără casieri, clienții având posibilitatea de a-și scana singuri produsele, de a introduce cardul în POS și a achita. Transparență, autonomie – acesta este consumul viitorului.

Hotelul tău trebuie să fie condus ca un stabiliment din aceste timpuri, nu ca un han din secolul XIX.


Știi asta? O conștientizezi?
Hotelul tău e ca un magazin din viitor, care se aprovizionează singur când vede că a rămas fără produsul X în stoc, care vinde singur, care vinde non-stop. Hotelul tău trebuie să se vândă singur, la fel ca magazinul, să aloce camere singur, să nu aibă overbooking, să încaseze singur, să primească note de plată distribuite pe cameră, să FUNCȚIONEZE singur și dacă tu dormi, te doare capul sau ai făcut o toxiinfecție alimentară. Să nu depindă de tine, de factorul uman. Să nu moară pentru că nu mai e curent sau pentru că sistemul informatic a cedat.


Ce faci tu? Fixezi prețuri, verifici, gândești, conduci!


De pe telefon, de pe tabletă sau de pe un laptop vechi de 15 ani, de pe râșnița de cafea, aparatul de feliat brânză sau mașina de tocat carne, dacă au acces la internet. Pentru că PYNBOOKING nu se instalează. PYNBOOKING se accesează. Ca un website. Ca emailul. Ca site-ul tău porno preferat.