PYNBOOKING continuă să crească numărul de parteneri care aduc beneficii clienților noștri: Travco este un alt nume mare din industrie cu care colaborăm.

Clienții noștri au înțeles că un număr mare de rezervări este direct proporțional cu numărul de canale pe care se vând. Vorba englezului, the more, the merrier. Iar PYNBOOKING te conectează cu cele mai mari OTA din lume. 

Travco se alătură booking, expedia, hotelbeds, helloromania, directbooking și celorlalți parteneri cu care PYNBOOKING este conectat, fiind un important wholesaler și aducând o importantă bază de date, cu hoteluri de toate mărimile și pentru toate bugetele. 
Travco a fost fondat în 1988, are în portofoliu hoteluri de toate dimensiunile, pensiuni, resorturi all inclusive sau hosteluri, iar în 2016 a vândut 2 milioane de camere în 1000 de destinații. 
Travco colaborează cu agenții și, automat, clienții PYNBOOKING vor beneficia și ei de acest sistem de rezervări. 
La fel ca în cazul celorlalte OTA, rezervările provenite prin Travco se vor încărca automat în soft, cu toate datele necesare, inventarul și disponibilitatea actualizându-se automat peste tot unde vă vindeți. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.