Studiile arata ca rata de abandon a rezervarii este de 81%, un numar cu 10% mai mare decat cel de pe magazinele online.


 

Dar de ce se intampla asta?


 

In primul rand, trebuie sa intelegem ca un vizitator ajunge pe site-ul tau pentru ca este interesat de ceea ce oferi. Acum, depinde de tine sa-l transformi intr-un oaspete fidel.


 

Sa fim sinceri, majoritatea vizitatorilor sunt interesati de serviciile tale. Dar cum ii transformam din simpli vizitatori in oaspeti satisfacuti? Este esential sa le oferim o gama larga de servicii atragatoare, cu preturi si specificatii clare.


 

Imagineaza-ti ca vrei sa cumperi incaltaminte, dar nu gasesti pretul sau masurile corecte. Ai fi tentat sa cumperi?


 

La fel se intampla si pe site-ul tau daca informatiile sunt incomplete sau greu accesibile. Un site unde camerele nu sunt detaliate sau unde procesul de rezervare este complicat ii determina pe oaspeti sa renunte.


 

Simplifica Procesul de Rezervare


 

Pentru a evita aceste situatii, simplifica procesul de rezervare. Cu cat sunt mai multe etape pana la finalizarea rezervarii, cu atat cresc sansele ca oaspetii sa renunte.


 

Ofera-le o experienta fluida si placuta pe site-ul tau prin butonul "Rezerva acum", vizibil pe orice pagina, inclusiv pe pagina de Facebook a hotelului.


 

Optimizeaza Mobile Friendly


 

De asemenea, asigura-te ca site-ul tau este optimizat pentru dispozitivele mobile. Nimic nu-i dezamageste mai mult pe oaspeti decat un site care nu se incarca corect sau este greu de navigat de pe telefonul lor.


 

Diversifica Metodele de Plata


 

Un alt aspect important este diversificarea metodelor de plata. Daca un oaspete nu poate plati in modul preferat, este posibil sa aleaga alta optiune. Asigura-te ca oferi posibilitatea de plata online, in conditii de siguranta, si integrate cu site-ul tau.


 

Ofera Continut Captivant


 

Pentru a atrage si retine oaspetii, este esential sa oferi continut captivant si personalizat. Site-ul tau trebuie sa fie un adevarat showroom al hotelului, unde sa expui tot ce este mai frumos si mai unic. Gandeste-te la oferte personalizate si experiente unice care sa-i atraga pe oaspeti.


 

Vrei sa afli mai multe despre cum sa-ti transformi vizitatorii in oaspeti?


 

Contacteaza un specialist aici!


 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.