Ca să rămâi competitiv, e nevoie de soluții integrate, care sincronizează programele folosite de toate departamentele. Beneficiile nu țin doar de cost, ci și de productivitate. Implementând o soluție PMS - Robot Software integrata, hotelierii își automatizează și eficientizează munca. Costurile de IT, ca și cele operaționale scad, iar viitoarele investiții și dezvoltări în IT sunt ușurate în mod semnificativ.

Hospitality Robot Software

Pentru mult timp, industria hotelieră a fost ca mătușa bătrână în ceea ce privește tehnologia. Când lumea are smartphone, ea abia trecea la telefonul mobil  cu taste. Când ceilalți își iau mașini hibrid, ea e încă mândră și fudulă de Dacia ei 1300. Totuși, softurile noi, de tipul soft-as-a-service, încep să câștige teren. 

Peste 400 de Hoteluri si Pensiuni din Romania folosesc tehnologia PYNBOOKING. Unitățile de cazare variază de la cele mai mici (trei apartamente) la cele mai mari (peste 400 de camere).

Ce trebuie să înțeleagă hotelierii e că un PMS - Robot Software nu vine să înlocuiască un angajat, ci să-l ajute, să-i fie instrument de lucru, să-l secondeze și să-i preia din sarcinile monotone, de rutină, lăsându-l să se dedice unor operațiuni care să aducă plus valoare hotelului.

Un PMS - Robot Software lucreaza chiar și atunci când tu dormi. 
Un PMS - Robot Software nu doar îți preia sarcini de rutină, care nu presupun creativitate și implicare, asistență reală a clienților, ci doar repetitivitate, un PMS bun este chiar propria ta mașină de făcut bani și economisit timp. 
Ca un Robot
Cu rezultate dintre cele mai palpabile.
Noi îți punem la dispoziție acestă masină: un Robot-Mașină-Software contra unui abonament lunar. 

Ce face el?
Preia din sarcinile recepționerilor, managerilor de rezervări, managerului de vânzări, contabilului, gestionarului, ospătarului, cameristei. Ale tuturor. Pentru că este o soluție completă, integrată, care sincronizează toate departamentele. 
Un adevărat pupitru de comandă.
Și știi care e partea bună?
Lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără concedii, fără sărbători legale, fără să se certe cu partenerul de viață și să fie indispus/ă la recepție. Nu ia pauză de masă, nu generează erori, nu face overbooking nici în cele mai aglomerate perioade, nu îi e teamă să vândă maximum, asistă și preia oaspetele de la rezervare, check-in online la check out și după. 

Robotul se implică în toate departamentele, căci are acces peste tot. 
Fișa lui de post este enormă. Asistă direct vânzările. 
Îl găsești la angajații tăi, la banca ta, în contabilitate, în gestiunea restaurantului, pe pagina ta web, pe pagina de Facebook, în promoțiile tale, în ofertele speciale, la bucătărie și la ospătari.

PMS-ul Robot de la PYNBOOKING e doar un instrument. Unul de înaltă calitate. Unul care va face ca angrenajul pe care îl presupune activitatea hotelieră să funcționeze reducând birocrația inutilă. Angajații tăi vor ști exact ce se întâmplă în fiecare departament. 
Iar tu vei avea în buzunar – la propriu– imaginea în timp real a afacerii tale.

Un PMS Robot integrat in cloud înseamnă că nu vei mai avea nevoie de 20 de softuri în hotelul tău. 
Un PMS Robot nativ integrat in cloud cu Channel Manager si Booking Engine va conecta casele de marcat, imprimantele fiscale, sistemele de contabilitate, sistemele de acces in camere, sistemele de check-in online, POS-ul din restaurant sau plățile online. Iar asta înseamnă date corelate, informații pe care le poți utiliza, pentru că-ți parvin centralizat. 
Un PMS Robot integrat nativ in cloud este un instrument esențial pentru automatizare, pentru date relevante. Prețurile sunt dinamice, camerele se vând mai bine, la rate optime, ocuparea și veniturile cresc.
Cu un PMS Robot integrat, te vei afla în punctul în care: 
Oaspetele, prin simplul act al rezervării pe oricare dintre canalele tale de vânzări (booking, hotels, expedia, helloromania, tourneo, directbooking,  hotelbeds, travco, facebook sau site-ul tau), o va și introduce în PMS-ul tău (softul tau de receptie). 
Cel care funcționează pe telefonul din buzunarul tău, pe tableta de la recepție sau pe orice device pus la dispoziția angajaților
Disponibilitatea si tarifele se sincronizează automat pe toate aceste canale.
La fel se întâmplă și cu rezervările de grup.
Oaspetele primește automat mail cu confirmarea rezervării.
Oaspetele primește automat invitație la check-in online + codul (e-key) de acces in camera. 
Oaspetele primește invitație de plată prin procesatorul de plăți online.
Facturarea se face pe telefon, laptop, tabletă, computer în cel mai simplu mod.
Ai acces la datele tuturor firmelor din România prin API Date Firme.
Ai acces direct de pe telefon la fișa tuturor clienților, știi ce au comandat, cum au plătit și la situația soldurilor.
Te sperie evoluția?
O soluție integrată, unică ce acoperă toate nevoile tale. Un Robot complet, cu set-up instantaneu. 

Solicită un consultant  AICI  și întreabă-l despre Automatizarea proceselor de muncă.
PYNBOOKING este robotul care  îți aduce bani și timp. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.