PYNBOOKING – softul flexibil, conectat, care nu-ți impune o anumită casă de marcat

Așa cum știți, noile modificări legislative impun operatorilor economici obligația de a folosi doar case de marcat cu jurnal electronic. Hotelierii nu fac nici ei excepție. De la 1 septembrie, ANAF va aplica amenzi în cazul în care nu s-a operat schimbarea caselor de marcat. Actualmente, doar 10 la sută dintre businessuri s-au conformat noii legislații și e de înțeles de ce: toată afacerea poate fi dată peste cap.

Nu și cu PYNBOOKING.

PYN vă ușurează tranziția și vă ajută să transformați în avantaj ceea ce era doar o bătaie de cap. Pentru că schimbarea nu cere doar simpla achiziție a unei case de marcat, ci și conectarea ei la instrumentele software folosite.


Noile case de marcat sunt deja funcționale pentru clienții PYN. Spre deosebire de alți furnizori de software de management hotelier, care vin cu soluții doar pentru un model anume, întâmplător sau nu, unul la prețuri exorbitante, PYNBOOKING nu impune achiziționarea unui case fixe, lăsând hotelierului libertatea să aleagă și oferindu-i flexibilitate. Tehnologia respectă legislația și nici nu trebuie să te ruineze.

 

Mobilitatea și interconectivitatea instrumentului software dezvoltat de noi permit antrepenorului să achiziționeze ce model de imprimantă fiscala sau casa de marcat dorește, Athlos, Datecs, Tremol, Epson, Partner, Succes M, Custom, Daisy în conformitate cu propriul buget  și necesități, iar conexiunea este deja realizată.  

Așa cum PYNBOOKING este instrumentul complet, all in one, care oferă soluția completă pentru gestionarea hotelului tău (channel manager, property management system, booking engine și POS), înțelegem să oferim deschidere și să asigurăm conectarea cu alte instrumente pe care le folosești. Nu e vorba doar de case de marcat, ci și de sistemul de uși, softul de contabilitate etc. Un pupitru de comandă flexibil și exhaustiv.
 
 

Cere oferta SOFT CLOUD + CASA FISCALA


Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.