Aseară a avut loc decernarea Premiilor Fashion TV pentru Turismul Românesc. Fashion Tv este interesată să stimuleze curajul și inventivitatea investitorilor din domeniul turistic, premiind ineditul și performanța. Vox Maris Grand Resort din Costinești a fost recomensat cu ”Premiul pentru cea mai fashion investiție din sud-estul litoralului”. 

Un premiu spectaculos pentru un grand resort spectaculos!

Vox Maris Grand Resort satisface atât nevoile legate de confort, cât și pe cele estetice. Iar premiul oferit de Fashion Tv confirmă cota calității serviciilor sale, interesul pentru confortul oaspeților și pentru racordarea la prezent. Cei de la Vox Maris Grand Resort iubesc contemporanul, se adresează unui tip de consumator deopotrivă modern și connaisseur. 

În aceeași notă, Vox Maris Grand Resort a încheiat un parteneriat cu PYNBOOKING, alegând să-și administreze vasta proprietate cu ajutorul unui software de ultimă generație, dezvoltat sută la sută în Cloud. Domeniul Vox Maris Grand Resort din Costinești se întinde pe o suprafață de 7 hectare și propune o experiență unică într-un loc superb, unic pe litoralul românesc. Ansamblul de vile își primește oaspeții în peste 350 de camere duble sau twin, junior suite și apartamente cu două sau trei camere, situate într-o oază verde. Un resort atât de mare, de o asemenea capacitate, are nevoie de o soluție completă, all-in-one, care satisface toate nevoile unui asemenea stabiliment. 

PYNBOOKING este noua generație de PMS (soft de gestiune hotelieră) care se ocupă de rezervări, actualizează disponibilitatea singur în timp real, pe toate canalele prin care hotelul se promovează, te ajută să vinzi, are și modul POS pentru restaurant, booking engine, channel manager, oferă posibilitatea efectuării plății online prin platforma euplatesc.ro, check-in online pentru oaspeții care nu mai vor să completeze fișa de cazare, la recepție, emitere de facturi, departament de housekeeping, iar toate acestea sunt sincronizate între ele. Iar faptul că este o aplicație dezvoltată în Cloud îl face accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet. Recepționerul, ospătarul, camerista, managerul de rezervări, directorul financiar etc pot comunica și își pot sincroniza operațiunile prin intermediul lui fără sincope, fără pauze și suprapuneri. Exact ceea ce are nevoie o proprietate de o asemenea amploare. 

Pentru că Fashion Tv, Vox Maris Grand Resort și PYNBOOKING înțeleg nevoile de consum ale călătorului de azi, nevoia lui de confort tehnologic. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.