La Fattoria Boutique Hotel este unul dintre hotelurile cele mai spectaculoase, recent deschis, din centrul Bucureștiului. Iar când zicem centru, este vorba chiar de Centrul Vechi. Inima orașului, care palpită în imediata sa apropiere. Vecinătatea este cea mai activă zonă a Capitalei: galerii de artă, obiective istorice, cluburi și restaurante, Curtea Veche se află la mai puțin de 200 de metri, iar Universitatea din București la mai puțin de un km.

Hotelul funcționează într-o clădire veche reabilitată, având farmecul arhitecturii interbelice, dar și tot confortul modern. Și, dacă a venit vorba de modernitate, este plăcerea noastră să vă anunțăm debutul colaborării noastre: La Fattoria Boutique Hotel face parte din portofoliul de clienți PYNBOOKING. 

Pentru că excelența în servicii are două componente: tradiție, stabilitate, continuitate pe de o parte și inovație și îndrăzneală pe de alta. Farmecul trecutului, aerul luxos al clasicului livrate în formule moderne. Angajații La Fattoria Boutique Hotel se vor ocupa de clienți, asigurându-le tot confortul, și de promovarea hotelului și nu vor irosi timp prețios ca să introducă manual în sistem cele 30-40 de rezervări care pot veni într-o singură zi. Tehnologia este una de ultimă generație, iar accesul este instantaneu la serviciile dorite. Tendințele actuale nu mai este axată pe update-uri, ci pe nevoi satisfăcute imediat. 

Clienții La Fattoria Boutique Hotel, pot face check-in online, serviciul acesta fiind oferit de PYNBOOKING și fiind, pentru un călător modern, ceva la fel de firesc precum serviciul de concierge sau depozitul de bagaje. De la Otopeni, direct în camera de hotel. Fără fișe de cazare completate la recepție. 

Hotelul a ales o soluție integrată, care sincronizează toate departamentele între ele, beneficiind, pe lângă channel manager, soft de management hotelier și booking engine, de POS pentru restaurant. Pentru o activitate fluidă, centrată pe calitatea serviciilor și pe promptitudine, nu pe formalități birocratice, care consumă timp și nu aduc plusvaloare. 

Urăm bun venit celor de la Fattoria Boutique Hotel în echipa noastră, le urăm succes și-i asigurăm că nu vor avea motive de check-out! ;)

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.