De ce cred mulţi manageri de hoteluri că mobilitatea are legătură doar cu experiența oaspeților şi mai puţin cu propria activitate? Oare personalul hotelului stă blocat în spatele recepţiei sau în propriile birouri?
 

Știm că ai în buzunar un telefon inteligent şi performant, de ce să nu îl foloseşti pentru a-ţi face munca de oriunde şi oricând. Până la urmă, mobilitatea permite oricărui angajaţi din hotel să fie prezent peste tot unde poate aduce valoare în relaţia cu oaspeţii, nu doar la salutul formal de la sosire şi plecare.
 

Dacă soft-ul pe care îl foloseşti acum pentru Hotel sau Restaurant îţi cere să rămâi blocat într-un birou, în faţa unui computer ca să înregistrezi date şi să actualizezi disponibilităţi şi preţuri, e timpul să-l arunci la gunoi. Te ţine pe loc şi nu te ajută să te dezvolţi. Este cazul tuturor sistemelor vechi care sunt instalate pe un server şi accesate printr-o aplicaţie de pe un computer. O tehnologie depăşită, care te face să pierzi timp şi să stai în birou, fără să vezi realitatea.
 

Tehnologia a evoluat însă, iar astăzi PMS-urile (Property Management Systems)  moderne, bazate pe cloud îţi oferă acces la funcţionalităţi şi la date de pe orice dispozitiv conectat la Internet, oriunde şi oricând. Practic, îţi poţi face munca direct de pe telefonul mobil, acolo unde doreşti sau acolo unde este nevoie de tine. Nu mai trebuie să stai în birou pentru ca să faci o înregistrare, să verifici o tranzacţie, să emiți o factură sau să analizezi volumul de rezervări pentru săptămâna viitoare.

 

Soft pentru Hotel și Restaurant 100% cloud

 

Pe aceste considerente am dezvoltat Pynbooking, primul PMS românesc 100% cloud care are aceeaşi mobilitate pe care o au şi angajaţii unui hotel sau reustaurant, de la Recepţioner la Manager. Ca aceştia să se poate deplasa fără grijă acolo unde este nevoie de ei, rămânând însă permanent conectaţi la date şi la sistem. Pot face aceasta. pentru că Pynbooking nu se instalează, ci doar se accesează și este disponibil pe orice dispozitiv: desktop, laptop, tabletă, telefon mobil. Cu Pynbooking ai în buzunar întreg sistemul de gestiune al hotelului și restaurantului, iar biroul tău nu are limite. Nu contează că este Windows, Mac, Android sau iPhone sau ce diagonală are ecranul, funcţionalităţile şi experienţa de utilizare rămân aceleaşi.

Pynbooking îţi aduce pe mobil întreaga gamă de date, funcţionalităţi și avantaje ale unui Property Management System: 


Gestiune rezervări. Fie că e vorba de rezervări directe, de pe site-ul hotelului, de rezervări de pe pagina de Facebook sau de cele provenite prin platformele digitale, aplicația îți asigură acces la statusul lor. Modificări privind durata șederii, anulări, prelungiri, totul este la îndemână la un click și nicio solicitare nu este uitată.

Administrare facilă a disponibilității camerelor. Tot ce ține de camere, disponibilitate, alocare, confirmări, rezervări de grup se desfășoară automat, nu trebuie să depui niciun efort. Dar ai oricând acces la inventar, știi în orice moment ce disponibilitate ai, confirmările se trimit automat, ca și invitația la check-in online sau la plată online prin platforma de plăți.

Rapoarte de activitate. Rămâi permanent informat, chiar dacă nu eşti în locaţie, fără să suni angajaţii sau să soliciţi date pe email. Setul de rapoarte este complex şi  merge de la situaţia locurilor de parcare la analiza comparativă a vânzărilor.

Administrare mobilă proprietate și echipă. Adaugi din mers camere, contracte, servicii, utilizatori, fara nicio piedică. Operezi din masina, de la sala de sport, sau de pe o terasă, aceleasi inregistrari pe care le-ai face la birou.

Libertate de mișcare pentru angajați, indiferent daca sunt în recepție, depozit sau bucătărie. Pynbooking nu ține oamenii într-un singur loc, ci le permite să fie acolo unde este nevoie de ei. Gestionarul verifică stocurile de pe mobil și plasează imediat o nouă comandă de aprovizionare. Nu trebuie să fie în magazie pentru aceasta și este doar un exemplu.

Operaţiuni financiare. Nu îți faci griji privind facturarea, aplicația are secțiune dedicată care are o prezentare prietenoasă, simplificată, ușor de utilizat. Verifici fise client, emiţi proforme, verifici încasările etc.

Acces la date în funcţie de poziţia ocupată de angajat. Nu toată lumea are aceleaşi drepturi şi vede aceleaşi date. În funcţie de drepturile alocate sau departamentul din care face parte, fiecare angajat primește acces la datele care îi sunt necesare pentru derularea activităţii. Totul pentru securitatea şi respectarea GDPR.

Interfață prietenoasă. Interfața este intuitivă și uşor de utilizat. Este gândită pentru touch şi nu ai nevoie de cursuri şi training ca să o foloseşti. Am gândit-o pentru mâine, nu pentru ieri.

 

Mobilitate + Automatizare

 

Cea mai nouă tehnologie cloud pentru hoteluri este disponibilă şi în România şi generează un val de schimbare. Prin utilizarea unui PMS cloud, dezvoltat pentru utilizare în regim mobil, hotelurile permit angajaţilor să-şi deruleze activitatea de oriunde şi oricând, fără să rămân închis în birouri, ci dimpotrivă să fie o prezență activă în relaţia cu oaspeţii. Mobilitatea devine un diferenţiator şi un element cheie în crearea unei experienţe memorabile pentru fiecare oaspete, pentru ca acesta să  plece cu o imagine pozitivă din hotel sau resuayrant şi să revină oricând cu plăcere. Totodată, mobilitatea creşte eficienţa angajaţilor şi îi ajută pe aceştia să ia decizii la faţa locului oferindu-le toate datele necesare.
 

Pynbooking nu oferă însă doar mobilitate, ci mobilitate + automatizare, o combinaţie care schimbă fundamental modul de muncă în industria hotelieră. Hotelurile care au viziunea de a adopta sistemele mobile de gestiune şi care mizează pe mobilitate + automatizare vor avea de câştigat în următorii ani, prin libertatea de mişcare oferită angajaţii, prin eficiență şi atenţia acordată relaţiilor cu oaspeţii.

 

Fă pasul spre mobilitate + automatizare cu Pynbooking, discută cu un consultant şi solicită un demo.

 

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.