Într-o lume în care preocupările pentru mediu și schimbările climatice sunt pe buzele tuturor, mobilitatea electrică a devenit mai mult decât un trend. Este o realitate care câștigă teren în fiecare zi, iar mașinile electrice sunt tot mai prezente pe drumurile noastre. 

În acest context, industria hotelieră are o oportunitate excelentă de a atrage un segment nou și în creștere de clienți. 

Dar cum?
 

1. Conștientizarea Impactului Mediului

Oamenii care conduc mașini electrice sunt, în mod natural, mai conștienți de impactul lor asupra mediului. Un hotel care oferă stații de încărcare poate fi perceput ca fiind aliniat la aceleași valori și preocupări. Astfel, prin simpla adăugare a unei stații electrice, hotelurile transmit un mesaj puternic că se angajează în direcția sustenabilității.
 

2. Conveniență pentru Oaspeți

Călătoriile cu mașini electrice necesită planificare. Șoferii trebuie să știe unde pot încărca mașina și cât de des. Oferind această facilitate, hotelurile devin o opțiune atrăgătoare, mai ales pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi și au nevoie de o încărcare peste noapte.

 

3. Diferențiere pe Piață


Într-un domeniu competitiv ca industria hotelieră, orice detaliu contează. O stație de încărcare poate fi acel factor care îl determină pe un client să aleagă un anumit hotel în detrimentul altuia.

 

4. Beneficii Economice


O stație de încărcare poate fi o sursă suplimentară de venit, fie prin tarifarea directă a serviciului, fie printr-o creștere a rezervărilor.
 

5. Parteneriate cu Producătorii de Mașini Electrice

Multe branduri de mașini electrice sunt deschise la parteneriate cu hotelurile, oferind astfel beneficii mutual avantajoase. De exemplu, un hotel ar putea beneficia de promovare din partea unui producător de vehicule în schimbul oferirii de facilități de încărcare pentru clienții săi.


Concluzie:
 

Adoptarea mobilității electrice nu este doar o tendință, ci un pas spre viitor. Hotelierii care recunosc și răspund la această schimbare vor fi într-o poziție avantajoasă, așa că investiția în stații electrice nu este doar benefică pentru mediu, ci și pentru afaceri.

Actualizează „Stație Electrica” în Booking Engine: 

Dacă utilizezi Generatorul de site-uri Web Pynbooking, este crucial să îți actualizezi listarea. 

Mergi în Booking Engine, la secțiunea „Facilități Hotel” și bifează „Stație Electrica”. Astfel, serviciul va fi vizibil nu doar pe site-ul tău, dar și în motorul de rezervări. Aceasta poate fi diferența dintre a avea un oaspete care doar vizualizează și unul care face o rezervare.

 

Dacă vrei să încerci Generatorul de site-uri Web pentru unitatea ta de cazare, te invit să iei legătura cu noi pentru a stabili o demonstrație gratuită și personalizată.

Programează-te la o demonstație!

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.