API cu alte sisteme

Soluții rapide de integrare cu PMS-ul
Ai toate datele în același loc, în timp real

Vezi oferte

Sincronizează ușor toate informațiile

Transfer de date rapid cu Pynbooking

Integrări API pentru hoteluri

Soluțiile de integrări și API pentru hoteluri sunt o metodă eficientă prin care poți să conectezi cu ușurință programul tău de management hotelier cu diverse soluții tehnologice.
Practic, cu ajutorul soluțiilor de integrare a soft-ului pentru hoteluri, toate informațiile despre afacerea ta se regăsesc în același loc. Totodată, procesele hoteliere sunt și ele sincronizate și orice modificare în sistem generează automat actualizarea tuturor datelor.

Alege să-ți eficientizezi munca

Iată ce poate face Pynbooking pentru tine

Integrare cu platformele de rezervări online
Soluțiile de API de la Pynbooking te ajută să sincronizezi foarte ușor informațiile și disponibilitatea camerelor de pe toate sistemele de rezervări online pe care este listat hotelul, precum booking.com.
Integrare cu orice soft
Programele de administrare folosite pentru restaurant, balneo și alte servicii ale hotelului sunt și ele conectate într-un singur loc pentru o mai bună administrare a activității hoteliere.
Integrare cu alte sisteme pe bază de API
Soluțiile API de la Pynbooking se adaptează și sistemului de yale al hotelului, programului pentru scanarea cărților de identitate și a pașapoartelor, precum și sistemelor TV, de iluminat sau oricărui alt sistem pe care îl folosești pentru administrarea hotelului.
Integrare cu casele de marcat
Soluțiile noastre API sunt potrivite pentru orice model de casă de marcat pe care o utilizezi pentru hotel sau restaurant, astfel încât să poți gestiona simplu și rapid plățile clienților.


Începe să-ți administrezi hotelul cu ajutorul soluțiilor API de la Pynbooking și dedică mai mult timp clienților tăi.


Vezi oferte