Program de management hotelier bazat pe tehnologia cloud.

Alegerea unui software hotelier bazat pe tehnologia Cloud reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face datorita unor multitudini de motive. Iata de ce:Este securizat.

Gazduit/ Disponibil prin intermediul serviciilor Amazon Web, provider-ul de top pentru servicii cloud.*
Este gazduit/ disponibil pe AWS. Stocand datele in cloud poate parea ca ii lipseste securitatea in comparatie cu stocarea datelor pe un server privat inchis in siguranta intr-un dulap. Nimic mai fals. Fiind cel mai mare sistem de procesare cloud, AWS asigura o protectie la cel mai inalt nivel. Toate functionalitatile sale precum accesul sigur, firewall-ul incorporat, useri unici, autentificare bazata pe factori multipli sub retele private, unitati de stocare de date criptate, etc., asigura ca datele stocate in cloud sunt mult sigur pastrate decat ar putea fi vreodata pe serverul dumneavoastra local.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre securitatea AWS va rugam sa accessati urmatorul link:
http://aws.amazon.com/security/


Este accesibil, de pe orice dispozitiv.
Poate fi accesat prin intermediul internetului in orice moment. Aveti nevoie de un telefon inteligent, o tableta sau orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Beneficii pentru angajati
PYNBOOKING poate fi accesat din orice loc. Ca receptionist, nu mai sunteti legat de biroul de receptie. Puteti intampina clientii la usa, sa ii conduceti catre camera lor si sa ii cazati pe drum. De asemenea le puteti permite sa realizeze singuri aceasta operatiune.

Pentru manageri
In calitate de proprietar sau manager nu mai sunteti legati de hotel. Puteti avea acces la soft de oriunde din lume, printr-un simplu log-in in contul dumneavoastra. Astfel puteti realiza operatiunile de care aveti nevoie: sa generati rapoarte financiare, sa verificati disponibilitatea, sa schimbati planurile tarifare, etc. Locatia nu va mai reprezenta un impediment.

Ce se intampla daca se intrerupe conexiunea?
Nimic.
O simpla conexiune de pe un telefon cu internet, este de ajuns.

Rapid
Agil/ Adaptabil.
Datorita implementarii realizate utilizand tehnologii de ultima generatie, necesita resurse minime. Prin intermediul unei interfete intuitive, va permite sa va transformati conducerea proprietatilor/ hotelurilor intr-un proces fluid lipsit de probleme sau intarzieri.

Ce reprezinta o aplicatie cloud nativa?
O aplicatie cloud nativa este o aplicatie software care este construita in mod special pentru sisteme de virtualizare si pentru procesarea datelor in cloud. Aplicatia cloud nativa este proiectata, dezvoltata si implementata in asa fel incat sa poata utiliza la maxim functionalitatile si serviciile pe care o infrastructura bazata pe virtualizare si calculare distribuita le aduce.

Continuitate garantata a sistemului
Va functiona indiferent de problema pe care o aveti cu dispozitivele personale. Chiar daca se defecteaza un dispozitiv sau se rupe un fir, sistemul ramane operational/ functionabil. Doar schimbati dispozitivul si va puteti continua treaba/ lucrul de unde ati ramas.

Back-up pe doua nivele
Nu veti pierde niciodata un byte.
Acest lucru ne permite sa avem si mai multa grija de datele dumneavoastra. Noi realizam 2 copii suplimentare, de siguranta, a bazei dumneavoastra de date, pe doua servere diferite. Un hot back-up duplica datele in timp real, pe cand un back-up zilnic realizeaza o copie la sfarsitul fiecarei zile. Datele dumneavoastra sunt in siguranta indiferent de ce se intampla.

Este Rentabil
Fara servere puternice.
Functioneaza pe orice dispozitiv.
A fost proiectat sa necesite resurse minime de hardware sau retea. Nu aveti nevoie de servere scumpe si sisteme de operare sau licente de date pentru a folosi acest program. O tableta obisnuita sau un telefon inteligent este suficient. De fapt orice dispositiv cu care va puteti conecta la internet.

Fara instalare
Timp minim de implementare.
Acesta nu necesita instalare pe dispozitivele dumneavoastra. Fara perioade de testare si fara probleme de sincronizare inainte de inceperea utilizarii. Tot ce aveti nevoie este sa va inscrieti si sa setati parametrii subscriptiei.

Fara administratori de sistem costisitori
Doar o conexiune la internet.
Nu necesita servere sau calculatoare puternice, nici setari de sistem complexe sau suport costisitor. Este gazduit in cloud, deci aveti nevoie de o conexiune la internet.

Găsești oricând răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la funcționalitatea Pynbooking.


Întrebări frecvente