Pentru mult timp, industria hotelieră a fost ca mătușa bătrână în ceea ce privește tehnologia. Când lumea are smartphone, ea abia trecea la telefonul mobil  cu taste. Când ceilalți își iau mașini hibrid, ea e încă mândră și fudulă de Dacia ei 1300. Totuși, softurile noi, de tipul soft-as-a-service, încep să câștige teren.
 
Operatorii încep să realizeze beneficiile trecerii de la un software in-house, instalat pe server local, la sistemele dezvoltate în Cloud.
 
Industria hotelieră este una dependentă de o pleiadă de sisteme. Software-urile-as-a-service au abilitatea de a conecta cu ușurință sistemele și de a oferi beneficii substanțiale. Nu doar că ele cresc eficiența, scalabilitatea, flexibilitatea și productivitatea angajaților, dar constituie și o alternativă mult mai ieftină la tehnologiile tradiționale. În plus, elimină total necesitatea de a menține sisteme IT back-end.
 
Ce trebuie să facă noul tău software?

 
1. Property-Management System (PMS)
- un PMS bun oferă hotelului tău toate beneficiile pe care le comportă un sistem comprehensiv fără investiții în infrastructură. Nu trebuie instalat software, nu trebuie configurat, nu trebuie menținut echipamentul adițional. Simplifică munca de front desk, permițându-ți să administrezi toate operațiunile cu un singur PMS, iar angajații nu mai sunt legați de un loc anume din hotel și pot controla fluxul de activități oriunde s-ar afla. 
- un PMS bun asigură comunicarea cu oaspeții și are abilitatea de a-ți permite să personalizezi serviciile și să îți promovezi serviciile secundare.
 
2. Channel Manager
Un channel manager este sistemul care face posibilă distribuirea disponibilității camerelor pe toate canalele de vânzare. Un channel manager eficient updatează automat pe toate site-urile atunci când se face o rezervare, anulare, modificare a datelor. Nu implică muncă manuală, riscul de overbooking este nul. Astfel, veniturile cresc.
 
În principiu, un PMS în cloud permite automatizarea tuturor procedurilor, inclusiv a vânzărilor. Cu o astfel de soluție, poți adăuga useri cu diferite nivele de acces, îți poți administra finanțele singur, poți accesa rapoarte (în loc să ceri să fie făcute), poți monitoriza productivitatea angajaților de pe orice dispozitiv conectat la internet. 
 
3. Soluții integrate
Un PMS bun înseamnă că nu vei mai avea nevoie de 20 de softuri în hotelul tău. Un PMS bun va conecta casele de marcat, imprimantele fiscale, POS-ul din restaurant sau plățile online. Iar asta înseamnă date corelate, informații pe care le poți utiliza, pentru că-ți parvin centralizat. Managerii care apelează la soluții tradiționale sunt osândiți la date introduse manual, cu risc mare de eroare umană, la ședințe interminabile care se concentrează mai puțin pe strategie și mai mult pe logistică, la date trunchiate pentru politica de prețuri și decizii importante. 
 
Un PMS precum PYNBOOKING este un instrument esențial pentru automatizare, pentru date relevante. Prețurile sunt dinamice, camerele se vând mai bine, la rate optime, ocuparea și veniturile cresc. Pregătiți-vă, valul e deja aici, nu rămâneți în urmă, sufocați de o pierdere, care se tot adâncește și pe care o confundați cu o investiție. 

 
Încearcă pașii. Poate îți va plăcea. Demo aici
Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.