• Magazin Online HOTEL
    Site instantaneu
    Accesibil de pe orice device
    Te ajută să crești conversiile
    Te ajută să ai venituri mai mari

Treci AZI online si vei vedea cum un PMS Cloud te ajută
să câștigi bani si timp.


De ce booking engine?


Pentru că ai nevoie de un sistem de rezervări online, directe, prin intermediul site-ului hotelului sau paginii de Facebook, nu doar de rezervările venite prin OTA sau alte terțe părți.
Comisionul mic, se plătește doar pentru rezultate, în funcție de rezervările realizate prin intermediul lui.
Pentru că ai nevoie să te vinzi și să fii prezent în cât mai multe locuri, dar fără ca asta să însemne că trebuie să te ocupi separat de fiecare ”punct de desfacere” în parte.
Pentru că, odată aranjată ”o vitrină”, celelalte se configurează automat.
Pentru că oaspeții trebuie să știe că vinzi mai mult decât cazare, vinzi experiențe. Iar ce ai în plus trebuie să se evidențieze de la bun început.
Pentru că, prin booking engine de la PYNBOOKING, există trei tipuri de rezervări în ceea ce privește plata:
rezervări negarantate, rezervări garantate cu cardul și rezervări achitate online.
Recomandăm a treia variantă pentru a nu mai depune niciun efort și a nu mai irosi timp cu proforme, preautorizari etc.
Practic, oaspetele este invitat să facă plata încă de la rezervare.

Dacă nu ai un site și vrei să-l folosești pe acesta gratuit, îți trimitem un script pe care it-istul îl încarcă pe domeniul tău.
Dacă ai deja un site, pe butonul ”rezervă acum”, introduci linkul de la booking engine. La fel și-n cazul butonului ”rezervă acum” de pe pagina ta de Facebook.
Pentru booking engine PYNBOOKING, trebuie să faceți următorii pași simpli.
Booking Engine: modalitate de preparare

Booking Engine - Un motor puternic pentru rezervari

Oaspetii/ clientii sunt online. Intalneste-i/ cunoaste-i online prin intermediul sistemului de rezervari directe PYNBOOKING, care se incorporeaza fara sa arate diferit de site-ul hotelului dumneavoastra. Permite invitatilor sa-si foloseasca telefoanele inteligente sau tabletele pentru a va verifica disponibilitatea in timp real pentru rezervarea unei camere ori a unui tip de camera anume, sa utilizeze coduri promotionale pentru a beneficia de tarife speciale, ori sa plateasca utilizand tarifele standard cu ajutorul cartilor de credit.

Site instantaneu

Uită de efortul și investiția într-un web developer. Îți vom crea un site intuitiv, ușor de utilizat, fără riscul de erori.

Ușor de utilizat

Site-ul va fi perfect pentru oaspeții tăi și ușor de utilizat în orice stadiu al rezervării. Telefonul este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune. Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil.

De pe orice device

Accesibil și adaptabil pentru PC, telefon sau tabletă, respectă toate cerințele SEO din partea Google, asigurându-ți vizibilitate în răspunsurile la căutările clienților tăi.

Crești conversiile

Respectă atât principiile de e-commerce hotelier, cât și cerințele de design atrăgător, care îți păstrează vizitatorul pe pagină, captându-i atenția.

Crești veniturile

Site-ul facilitează rezervările directe și este un instrument activ, care funcționează ca o vitrină ce atrage potențialul client și-l transformă în cumpărător.

Ai timp mai mult

Scapi de calvarul introducerii manuale a rezervărilor, în orice moment vei avea disponibilitatea reală actualizată atât pe site-ul propriu, cât și pe platformele OTA cu care colaborezi.

Web Site Hotel


Uită de efortul și investiția într-un web developer.
Îți vom crea un site intuitiv, ușor de utilizat, fără riscul de erori.
Îți vom pune la dispoziție un template special gândit pentru ceea ce te interesează.
Telefonul
este mijlocul cu cea mai vertiginoasă ascensiune.
Îți oferim un site 100% responsiv pe mobil. Te ajută să crești conversiile.