• PYNBOOKING

    BOOKING ENGINE

Treci AZI online si vei vedea cum un PMS Cloud te ajută
să câștigi bani si timp.


De ce booking engine?


Pentru că ai nevoie de un sistem de rezervări online, directe, prin intermediul site-ului hotelului sau paginii de Facebook, nu doar de rezervările venite prin OTA sau alte terțe părți.
Comisionul mic, se plătește doar pentru rezultate, în funcție de rezervările realizate prin intermediul lui.
Pentru că ai nevoie să te vinzi și să fii prezent în cât mai multe locuri, dar fără ca asta să însemne că trebuie să te ocupi separat de fiecare ”punct de desfacere” în parte.
Pentru că, odată aranjată ”o vitrină”, celelalte se configurează automat.
Pentru că oaspeții trebuie să știe că vinzi mai mult decât cazare, vinzi experiențe. Iar ce ai în plus trebuie să se evidențieze de la bun început.
Pentru că, prin booking engine de la PYNBOOKING, există trei tipuri de rezervări în ceea ce privește plata:
rezervări negarantate, rezervări garantate cu cardul și rezervări achitate online.
Recomandăm a treia variantă pentru a nu mai depune niciun efort și a nu mai irosi timp cu proforme, preautorizari etc.
Practic, oaspetele este invitat să facă plata încă de la rezervare.

Dacă nu ai un site și vrei să-l folosești pe acesta gratuit, îți trimitem un script pe care it-istul îl încarcă pe domeniul tău.
Dacă ai deja un site, pe butonul ”rezervă acum”, introduci linkul de la booking engine. La fel și-n cazul butonului ”rezervă acum” de pe pagina ta de Facebook.

Booking Engine - Un motor puternic pentru rezervari

Oaspetii/ clientii sunt online. Intalneste-i/ cunoaste-i online prin intermediul sistemului de rezervari directe PYNBOOKING, care se incorporeaza fara sa arate diferit de site-ul hotelului dumneavoastra. Permite invitatilor sa-si foloseasca telefoanele inteligente sau tabletele pentru a va verifica disponibilitatea in timp real pentru rezervarea unei camere ori a unui tip de camera anume, sa utilizeze coduri promotionale pentru a beneficia de tarife speciale, ori sa plateasca utilizand tarifele standard cu ajutorul cartilor de credit.

PYNBOOKING

Crește veniturile fara efort și economisește timp.

PMS

Channel Manager

Booking Engine