Channel Manager - Fără nicio operațiune suplimentară.

Rezervările, modificările și anulările online sunt automat inserate în sistemul PMS al hotelului. - Nu trebuie să le mai introduci tu, pe fiecare în parte, manual.

Un soft bun nu vine să înlocuiască un angajat, ci să-l ajute, să-i fie instrument de lucru, să-l secondeze și să-i preia din sarcinile monotone,
lăsându-l să se dedice unor operațiuni care să aducă plusvaloare hotelului.

Uitați de modul în care ați preluat până acum rezervările.

Cu PYNBOOKING rezervările de la toți partenerii nu mai depind de un manager de rezervări, care să le preia din email și să le introducă una câte una în PMS.
PYNBOOKING introduce automat fiecare rezervare în PMS, ajutându-vă să economisiți timp, efort și să răspundeți prompt oaspeților.
Disponibilitatea se actualizează automat, în timp real, pe toate canalele, la fiecare rezervare, modificare sau anulare.
Riscul de overbooking este nul.
Nu este nevoie să actualizați manual, softul o face pentru dvs.
Ce beneficii îți aduce channel managerul?

Evitati suprarezervarile

Cum fiecare rezervare actualizează întregul inventar in timp real, aveți posibilitatea să vindeti fiecare camera disponibila prin oricare dintre canale și sa evitati suprarezervarile.

2WAY XML Angrenajul perfect

Rezervari direct in PMS

Rezervarile, modificarile si anularile online sunt automat inserate in sistemul PMS al hotelului.Icalendar Gratuit


Distribuție online în timp real automat

Vinde prin intermediul unui număr mare de instrumente online, dar administrează-le prin intermediul unui singur canal: soft-ul de gestiune hotelieră PYNBOOKING.
Selectează tarifele pe care le vrei disponibile online în cadrul sistemului de management al hotelului și ele vor fi distribuite instantaneu către toate canalele de vânzare împreună cu restricțiile lor corespondente.
PMS/Channel Manager PYNBOOKING distribuie disponibilitatea și tarifele tale
în timp real și în mod automat.

Facebook Booking Engine

Un alt canal ce va va permite sa obtineti mai multe rezervari online directe, precum si posibilitatea de a comunica cu clientii dumneavoastra fideli.

integrat

Integrat Nativ cu Web Site + Booking Engine

Fără nicio operațiune suplimentară. - Rezervările, modificările și anulările online sunt automat inserate în sistemul PMS al hotelului. - Nu trebuie să le mai introduci tu, pe fiecare în parte, manual - Disponibilitatea este actualizată automat pe toate canalele pe care te vinzi - Zero risc de overbooking