Bine ați venit la Software-ul PYNBOOKING!

În cazul în care doriți să vă abonați la serviciile noastre pentru operațiunile și administrarea unităților de afaceri (hoteluri, unități de cazare, restaurante, baruri, cafenele, centre spa, centre de înfrumusețare, unități de învățământ etc) sau pentru a primi rezervările, va trebui să vă deschideti un cont la noi și să vă optați pentru unul dintre abonamente noastre disponibile. Fiecare abonament va acordă acces la serviciile noastre pentru o perioadă de timp determinată. Nu veți putea utiliza serviciile noastre fără abonament.

Compania S.C. PYNBOOKING NET SRL, cu sediul în Bulevardul Decebal nr.12, Sector 3, CUI 32956788, J403490/2014, denumită în continuare PYNBOOKING, este o companie specializată în servicii și soluții software pentru turism. PYNBOOKING este numele aplicației PYNBOOKING.
Utilizarea aplicației web PYNBOOKING și a site-ului web www.PYNBOOKING.com (la care ne vom referi în continuare cu denumirea colectivă PYNBOOKING) se supune termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să vă informați regulat în legătură cu posibilele schimbări.
Data intrării în vigoare: 15 August 2016.

General
1. 1. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Folosind PYNBOOKING, consimțiți că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu prezenții Termeni și Condițiii.
1. 2. PYNBOOKING își rezervă timpul de a modifica periodic acești Termeni și Condiții. Asigurați-vă că vă informați asupra modificărilor. Ori de câte ori veți utiliza PYNBOOKING, se prezumă că ați fost de acord cu modificările aduse acestor Termeni și Condiții.

2. Politica de confidențialitate
PYNBOOKING respectă confidențialitatea și apreciază relația pe care o are cu dvs. Orice informație pe care o încredințați PYNBOOKING este în siguranță și nu este transmisă nici unei terțe părți.
Prin utilizarea Software-ului nostru, sunteți de acord și vă angajați că informațiile comunicate și/ sau schimbate între noi, cu excepția informațiilor destinate publicului larg, sunt strict confidențiale și în nici un caz nu se vor furniza unei terțe părți și nu vor fi folosite în alte scopuri decât pentru executarea de drepturi sau efectuarea obligațiilor asumate prin respectivul contract de abonament sau pentru utilizatorul final. Termenii de confidențialitate de mai sus sunt în vigoare pe perioada valabilității abonamentului sau a angajamentului de utilizator final și pentru o perioadă de 2 (doi) ani ulterior rezilierii acestuia.

3. Acuratețea informațiilor
Încercăm să fim cât se poate de exacți atunci când ne descriem produsele și aplicația. Totuși, în măsura în care ne-o permite legislația din domeniu, nu garantăm că descrierile produselor, culorile, informațiile sau orice alt conținut disponibil sunt exacte, complete, actuale sau fără erori.

4. Drepturi de autor
4.1 Toate informațiile și conținutul disponibile în această aplicație, incluzând, făra a ne limita la, mărci de comerț, logo-uri, mărci de servicii, text, grafice, simboluri, imagini, clipuri audio, seturi de date, software etc, denumite colectiv de acum înainte ”Conținut”, sunt proprietatea PYNBOOKING.
4.2. Nici Conținutul și nici o altă parte a PYNBOOKING nu pot fi folosite, reproduse, copiate, vândute, revândute, puse la dispoziție, modificate sau exploatate parțial sau total, indiferent de scop, fără consimțământul nostru scris.
4.3. Orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală a PYNBOOKING, care se traduce în acte ilegale, imorale și care constituie infracțiune, este strict interzisă și va avea drept rezultat sancțiuni aplicate conform legislației în vigoare.

5. Licențe
PYNBOOKING vă furnizează o licență revocabilă și non-transferabilă pentru a accesa aplicația. Licența nu include și codul sursă. Pentru acesta, nu vi se oferă niciun fel de licență.

6. Condiții de utilizare
6.1. Este interzis să realizați copii. Este interzis să permiteți unei terțe părți să realizeze sau să încerce să realizeze și să distribuie în numele dvs. copii ale aplicației. Este interzisă orice copiere, reproducere, modificare a aplicației parțial sau în totalitate. Este interzis să închiriați, să subînchiriați, să împrumutați, să vindeți, să publicați, să oferiți sublicențiere, să distribuiți, să transferați orice element al aplicației unei terțe părți. Este interzis să consolidați, adaptați sau să creați produse derivate din produsele PYNBOOKING, să reconstruiți produse PYNBOOKING sau codul-sursă, să încercați să accesați în orice alt mod codul-sursă al aplicației PYNBOOKING.

7. Disponibilitate
7.1. Această aplicație este disponibilă și accesibilă via internet. PYNBOOKING va face orice efort e necesar pentru a se asigura că aplicația de PMS HOTEL dezvoltată în Cloud este disponibilă și accesibilă mereu.

8. Versiuni noi
Vom modifica și actualiza serviciile noastre prin lansarea unor versiuni noi. Vom rula aceste noi versiuni prin mijloacele noastre tehnice, astfel încât data viitoare când vă conectați la contul dvs., să folosiți noua versiune a software-ului nostru. Actualizarea software-ului poate provoca întreruperi scurte de la accesul la contul dvs., pe care vom încerca întotdeauna să le reducem la minimum necesar.
9. Sistarea serviciilor - Abonamente
Dacă vom modifica un abonament plătit care v-a fost acordat, termenii actualizați ai abonamentelor și limitele acestora vor intra în vigoare la expirarea abonamentului activ sau a acordului de utilizator final. Dacă nu sunteți de acord cu modificările abonamentului și limitelor asociate acestuia, puteți alege un alt abonament după expirarea abonamentului curent sau puteți opta pentru întreruperea utilizării serviciilor noastre.
Puteți întrerupe utilizarea serviciilor noastre în orice moment. Indiferent de motivele care vă vor determina să renunțați la serviciile noastre, vom regreta că nu veți mai fi clientul nostru. Cu toate acestea, nu vă vom putea restitui taxa de licență și setup.
Odată cu sistarea aplicației, toate drepturile și licența care v-au fost oferite expiră în mod automat.

10. Limitarea răspunderii
PYNBOOKING nu este responsabil de pagubele directe sau indirecte care pot fi cauzate de folosirea aplicației.
PYNBOOKING exclude orice răspundere către dvs. sau orice altă persoană contractuală pentru daune (incluzând neglijența), pentru orice pierdere sau pagube rezultând direct sau indirect din folosirea aplicației sau având legătură cu aceasta.
Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile PYNBOOKING, singura și exclusiva soluție este să cereți închiderea contului PYNBOOKING.

11. Conectarea la alte site-uri
Prin aplicația sau site-ul PYNBOOKING.com, este probabil să căpătați acces la alte site-uri web. Aceste site-uri web sunt furnizate exclusiv pentru uzul dvs., accesarea lor este responsabilitatea dvs., iar PYNBOOKING nu este responsabil pentru conținutul și acuratețea informației de pe aceste site-uri web.

12. Suport
Probleme tehnice:
În cazul în care întâmpinați probleme de ordin tehnic, trebuie sa depuneți toate eforturile pentru a investiga și diagnostica aceste probleme înainte de a contacta PYNBOOKING.
Dacă aveți în continuare nevoie de ajutor tehnic, vă rugăm să apelați butonul de suport accesibil în contul dvs.
13. Alte dispoziții
Prin utilizarea serviciilor noastre, ne acordați permisiunea de a vă trimite periodic informații privind promoțiile noastre sau detalii administrative cu privire la serviciile noastre.
Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să ne referim o parte la cealaltă ca furnizor de software, respectiv utilizator final în materialele promoționale, inclusiv pe site-urile noastre specifice, fără nici o remunerație sau o compensație pentru partea menționată.
Acești termeni reglementează strict relația dintre dumneavoastră și noi, inclusiv agenții noștri de vânzări. Termenii nu creează nici un drept tertilor beneficiari.
În cazul în care întârziem în a lua măsuri la nerespectarea acestor termeni și condiții, nu înseamnă că renunțăm la orice drepturi. Măsurile viitoare sunt în continuare posibile.
Dacă un termen nu este valabil sau își pierde valabilitatea, aceasta nu va afecta și valabilitatea celorlalți termeni.
Pentru informații privind modul în care ne puteți contacta pe noi sau agenții noștri, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: http://www.pyn.ro/.