PYNBOOKING anunță încheierea unui parteneriat cu ICEP HOTEL SCHOOL

ICEP HOTEL SCHOOL va folosi software-ul de management hotelier PYNBOOKING la cursuri. Astfel, cursanții ICEP HOTEL SCHOOL vor avea la dispoziție drept material didactic software de ultimă generație, beneficiind de cel mai modern instrument pentru administrarea unui hotel.


Învățământul modern trebuie să folosească metode conectate la realitatea din practică, orice discuție despre adaptare la necesitățile de pe piața muncii fiind, altfel, inutilă.

ICEP HOTEL SCHOOL organizează cursuri pentru viitori manageri în turism, directori de hotel, cofetari, bucătari, ospătari, guest service excellence, recepționeri etc. Partenerii de la ICEP HOTEL SCHOOL înțeleg nevoia acută de personal specializat pe piața românească, stringența satisfacerii acestei nevoi fiind subliniată în repetate rânduri chiar de către cei care activează în industrie, și dețin, acum și cu ajutorul PYNBOOKING, materialele potrivite pentru a forma specialiști care să facă performanță în domeniul lor de activitate. 

Cursanții ICEP HOTEL SCHOOL vor avea șansa de a urmări în cel mai practic mod cu putință activitatea hotelieră și de a exersa operațiuni din toate departamentele: de la rezervări, la operațiuni financiare, de la gestiunea restaurantului, la emitere de facturi, acordări de discounturi, ținerea evidenței camerelor din punct de vedere al curățeniei etc. PYNBOOKING este PMS-ul complet, soluția all-in-one, cu motor de rezervări inclus. 

ICEP HOTEL SCHOOL activează în București, Cluj-Napoca și Iași, oferă traininguri de specialitate, cursuri (de calificare, specializare și perfecționare), precum si consultanță în industria hotelieră.
Orice proces didactic are nevoie de instrumente pe măsură, adecvate industriei și pieței în care vor activa destinatarii lui. PYNBOOKING este PMS-ul total, dezvoltat 100% în Cloud, instrumentul care sincronizează și coordonează toate departamentele și la care ai acces de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.