Mai întâi două întrebări scurte:
 1. Ai deja un domeniu? 
Dacă nu, trebuie să-ți achiziționezi unul. Hotelul tău nu poate avea o adresă web de tipul hotelfloricica.blogspot.com sau hotelfloricica.wordpress.ro.


Domeniul este absolut necesar și trebuie să fie clar, limpede, ușor de reținut. De  tipul pensiuneafloricia.ro, fără alte extensii. Cu 200 de lei, îl cumperi pe viață de la ROTLD.

2. Ai deja un site găzduit undeva? 
Dacă răspunsul la cele două întrebări e afirmativ, putem trece la site-ul gratuit oferit de PYNBOOKING. Care va fi mai bun decât precedentul pentru că este un site responsiv, user-friendly, mobile-friendly, modern, gândit special pentru a răspunde nevoilor hotelierilor și oaspeților lor.

Sunt 4 pași:

1. Te loghezi în contul tău de pe pynbooking.direct . Dacă nu ai încă un cont, îți poți face unul aici

2. Adaugi cele mai frumoase poze, la rezoluții mari. Ele te vor reprezenta în lume, trebuie să seducă, să facă vizitatorul să își dorească să vină la tine. Calitatea lor este esențială. Adaugi descrieri relevante, în română și engleză cel puțin (oferim posibilitatea de a posta descrieri în 7 limbi), fotografii cu camerele, specifici facilitățile de care beneficiază hotelul. Dacă nu ai deja.

3. Apeși pe butonul ”vezi site-ul meu”, optezi pentru tema și culoarea pe care le crezi adecvate.

4. Apeși pe butonul ”comandă site aici”. Noi trimitem specificațiile tehnice. 
Nu ai angajat IT sau nu te pricepi? Ne dai datele de logare la hosting și ți-l instalăm noi. 

Atât. Fără abonament, fără contract, fără costuri. GRATUIT.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.