Pentru că e mai mult decât un PMS. Este un PMS care-ți satisface toate nevoile, de la gestionarea rezervărilor, recepție, curățenie, restaurant până la case de marcat și contabilitate.


Pentru că merge în Cloud. Ceea ce-l face mai sigur, mai flexibil, mai modern.


Pentru că trăiește în acest timp, al oaspeților tăi, vorbind limba lor, nu în tehnologii software anchilozate de acum 15 ani, înainte de Facebook (da, are și facebook engine) și înainte de smartphone.

Pentru că este accesibil. 7 lei pe zi. Am vrea să spunem ”un pachet de țigări pe zi”, dar am da motive de optimism nejustificat fumătorilor. De fapt, vorbim de jumătate de pachet de țigări pe zi. (la un hotel de 20 de camere)

Pentru că este gândit pentru toate tipurile de proprietăți, de toate mărimile. Hoteluri, pensiuni, apart-hoteluri, hosteluri etc. Orice înseamnă spațiu de cazare.

Pentru că este accesibil de oriunde există internet. Te poți conecta de oriunde, de pe stradă, de la birou, de pe plajă, nu mai ești legat de hotel. Mobil. La fel ca oaspeții tăi.

Pentru că e tot ce vrei și tot ce-ți trebuie: PMS & CRM, Channel Manager, Motor de Rezervări, web site, check in online, plati online, Facebook Engine, POS Restaurant, live monitor, export conta. Totul în Cloud.


Pentru că nu trebuie să cumperi echipamente de zeci de mii de euro pe care nu le vei amortiza niciodată pentru că nu le vei folosi niciodată. Și care nu sunt interconectabile cu nimic.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.