Ne apropiem de finalul acestui an. Ne facem bilanțuri și, apoi, planuri. Vedem ce-am putea schimba, îmbunătăți în modul în care ne administrăm afacerea.


Iată sfaturile PYNBOOKING pentru a fi sigur că nu ratezi niciun val.


1. Vinde de acum

Există early bookers. Și există nemții care rezervă în medie cu 80 de zile înainte. Adresează-te lor. Da, vinde de acum vacanțele de primăvară sau de Paște. Nu aștepta să apară ghioceii ca să interacționezi cu clienții tăi. Ia-ți un channel manager performant care să te ajute să ții gestiunea rezervărilor.

 

 

2. Interacționează mai mult

Angajează-te în interacțiuni cu potențialii oaspeți altfel decât ai făcut-o până acum. Fidelizează-i pe cei care au fost deja clienții tăi (oferi check-in online? Atunci, ai datele lor de contact), promovează-te celor care nu te cunosc (site-ul tău cum arată? Dar prezența în social media?) Fă campanii de advertising. Gândește-te numai că 74 la sută dintre cei care călătoresc postează fotografii din vacanță. Profită de asta: e publicitate gratuită.

 

 

3. Fii mobil

Profită de tehnologia mobilă. Tot mai mulți își fac rezervările de pe mobil. De mileniali nici nu încape îndoială. Dacă site-ul tău nu este optimizat pentru mobil, fii sigur că vizitatorii vor părăsi incinta cât ai zice pește. Dacă vrei să te menții între opțiunile lor, asigură-te că site-ul tău este mobile-friendly.

 

 

4. Fii selectiv

Alege ce canale de marketing ți se potrivesc. Nu te risipi în mai multe direcții, fără o țintă clară. Alege o soluție de management integrată, care-ți acoperă toate nevoile. Așa îți vei investi mai eficient bugetul de care dispui.

 

 

5. Ghidează-te după date concrete

Apelează la instrumente care lucrează pentru tine pentru a lua decizii informate. PYNBOOKING îți oferă, pe lângă un management eficient, un portret al clienților tăi. Informațiile despre ei sunt centralizate. Vei ști ce le place și astfel, vei ști cum să te vinzi. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.