Plățile cu cardul au început să crească în rândul segmentului de populație activ și urban și pătrund timid, dar sigur, și în rândul celorlalte pături. Publicul care călătorește și căruia i se adresează hotelierii este din acel segment care folosește cel mai des cardul la cumpărături. Un public educat tehnologic ce cere un partener pe măsură. 
Popularitatea plăților online cu cardul e în ascensiune, dar trebuie ca oaspeților să le fie câștigată încrederea că procesul este unul singur.


PYNBOOKING, prin parteneriatul său cu euplatesc.ro, asigură tranzacții sigure pentru hotel și clienți. 

Creșterea răspândirii digitalului a mers mână în mână cu creșterea numărului plăților online. Se estimează că-n fiecare secundă, în întreaga lume, au loc 10000 de tranzacții cu cardul. Iar plățile cu cardul, fără contact, odată cu integrarea softurilor instalate pe device-uri mobile, sunt un must-have absolut, ajungând mainstream. Să amâni achiziționarea unui astfel de instrument e cel puțin riscant.

Clientul tău poate primi factura pe email și o poate achita pe loc, din cameră, fără să mai fie nevoit să treacă pe la recepție și prin POS. La fel de simplu cum poate solicita să i se schimbe prosoapele la baie. 


Noile softuri de management hotelier permit transferul de informații către bancă pe rute sigure. Informațiile sunt securizate prin încriptarea tranzacției până în momentul în care este autorizată. Softurile vechi sunt anchilozate și presupun proceduri greoaie de sincronizare, de adaptare la noile cerințe ale unui client modern.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.