Dacă ne urmăriți articolele, s-ar putea ca, la un moment dat, să vă simțiți derutați.

Am promovat și am insistat atât pe ideea tehnologizării, a instrumentelor flexibile, online, a adaptării la un nou tip de client, care vrea și pretinde mobilitatea oferită de smartphone și căruia hotelierul trebuie să-i ofere check-in online, plăți online, acces în cameră cu telefonul (toate acestea reducând contactul cu recepția) – toate acestea fiind oferite de un PMS precum PYNBOOKING, iar pe de altă parte, am marșat și pe ideea contactului uman, angajat-client și a serviciilor personalizate, care nu pot fi înlocuite.

 

Dacă ați fost atenți însă, saltul propus de noi a fost unul calitativ, nu cantitativ. Am propus o schimbare de paradigmă a contactului cu oaspeții, nu o suprimare a lui.


 Așadar, care este varianta optima? Tehnologie sau contact personal?


Răspunsul nostru este: ceea ce dorește clientul. Asta înseamnă servicii de calitate.


În mod traditional, abordarea hotelierilor a fost concentrarea pe servicii precum asistență la bagaje, un restaurant de calitate, posibilitatea de a opta pentru un tip de pernă sau altul (spumă, pene, pufoase etc), produse pentru baie, servicii de spălătorie, apel de trezire etc. Cu cât mai multe poți face, cu atât mai bine.

Totuși, apetența omului modern pentru instrumentele mobile se bazează pe capacitatea de a te mișca, de a beneficia de mobilitate rămânând conectat. Percepția asupra confortului s-a modificat: vrem să fim liberi, să nu depindem de alții la fel de mult cum vrem să ne simțim răsfățați.

Clientul de azi poate evita coada de la receptive și se poate duce direct în cameră după o zi obositoare la o conferință. Și dacă veți întreba orice client care a fost cel mai plăcut aspect al șederii în hotelul tău, nu va spune că i-a plăcut la nebunie lemnul din care este confecționat biroul recepționerului. Tabletele și telefoanele mobile vor ajuta personalul să iasă în fața clientului, să-și părăsească posturile fixe din spatele recepției și să se angajeze în interacțiuni personale, reale cu oaspeții. Care aduc cu adevărat plusvaloare.

Camerista nu mai trebuie trimisă de recepționer în urma unui telefon dat de client. Ci vede singură, direct în aplicație, unde este nevoie de servicii de housekeeping. 

PYNBOOKING scurtează radical lanțul slăbiciunilor

Așadar paradoxul nu este decât aparent, iar lucrurile stau destul de simplu. Un soft gestiune hotel CLOUD facilitează libertatea de alegere și dă clientului posibilitatea să aleagă. 
Dar tu, hotelier, trebuie să te prezinți în fața lui cu variante.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.