6 inovații tehnologice pentru o cameră de hotel modernă

Camerele de hotel se schimbă, iar dotările tehnologice încep să fie la fel de importante ca o saltea de calitate sau ca lenjeria curată.

1.    Intrare fără cheie și fără card. Încep să apună zilele când, dacă-ți rătăceai cardul de la cameră, rămâneai pe dinafară. În curând, veți deschide ușa cu telefonul. Iar programul de management hotelier va avea și această componentă printr-o aplicație. Un smartphone deschide din ce în ce mai multe uși. La propriu și la figurat.

2.    Mesaje la recepție prin smartphone

Tendința este să nu mai sunăm la recepție când avem nevoie de ceva. Un PMS bun asigură comunicare online între oaspete și recepție. Prin care pot solicita prosoape, room service sau un late check-out când e nevoie.

3.    Termostate inteligente

O tehnologie care le permite oaspeților să-și ajusteze temperatura în cameră prin telefon, chiar dacă nu sunt în hotel.

4.    Senzori de lumină

O tehnologie deloc complexă, dar eficientă. Lumina stă aprinsă numai când oaspetele se află în cameră. Se poate economisi electricitatea și, astfel, costurile scad.

5.    Iluminare inteligentă

La fel ca în cazul temperaturii, lumina se poate regla printr-o aplicație. Celor cu planuri romantice le va plăcea la nebunie.

6.    Internet de mare viteză

Sigur, toți sperăm că orice hotel al zilelor noastre vine cu wi-fi inclus. Singurul aspect în care vă puteți diferenția aici este viteza lui. Dați-le clienților rapiditatea cu care sunt obișnuiți la ei acasă.

Observați ceva în comun acestor 6 facilități? Telefonul mobil și internetul. Dacă spunem azi că trăim prin smartphone, nu este o metaforă și nici o exagerare. De pe telefonul mobil, ne comandăm taxi, ne achităm facturile, vorbim cu familia. Iubim, muncim, trăim. 
Și, desigur, călătorim. Asigură-te că oferi clienților tăi confortul tehnologic cu care s-au obișnuit. Dacă își fac rezervarea pe mobil, poți continua în mod natural cu servicii de check-in și check-out online, cu plata online (PYNBOOKING oferă posibilitatea plății online prin parteneriatul cu euplatesc.ro).
Și tot de pe telefonul mobil sau tabletă, tu îți poți administra hotelul. Cu un PMS all-in-one, soluția completă. 

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.