Ca să rămâi competitiv, e nevoie de soluții integrate, care sincronizează programele folosite de toate departamentele. Beneficiile nu țin doar de cost, ci și de productivitate. Implementând o soluție integrata, hotelierii își simplifică și eficientizează munca. Costurile de IT, ca și cele operaționale scad, iar viitoarele investiții și dezvoltări în IT sunt ușurate în mod semnificativ.

Noua Generație De Software Hotelier.

Pentru mult timp, industria hotelieră a fost ca mătușa bătrână în ceea ce privește tehnologia. Când lumea are smartphone, ea abia trecea la telefonul mobil  cu taste. Când ceilalți își iau mașini hibrid, ea e încă mândră și fudulă de Dacia ei 1300. Totuși, softurile noi, de tipul soft-as-a-service, încep să câștige teren. 

Peste 400 de Hoteluri si Pensiuni din Romania folosesc tehnologia CLOUD PYN-PMS și 170 de restaurante folosesc aplicația PYN-POS . Iar unitățile de cazare variază de la cele mai mici (trei apartamente) la cele mai mari (peste 400 de camere).

Ce trebuie să înțeleagă hotelierii e că un soft bun nu vine să înlocuiască un angajat, ci să-l ajute, să-i fie instrument de lucru, să-l secondeze și să-i preia din sarcinile monotone, de rutină, lăsându-l să se dedice unor operațiuni care să aducă plus valoare hotelului.

Un soft bun lucreaza chiar și atunci când tu dormi. 
Un soft bun nu doar îți preia sarcini de rutină, care nu presupun creativitate și implicare, asistență reală a clienților, ci doar repetitivitate, un soft bun este chiar propria ta mașină de făcut bani și economisit timp. 
Ca un Robot. 
Cu rezultate dintre cele mai palpabile.
Noi î
ți punem la dispoziție acestă masină: un Robot-Mașină-Software contra unui abonament lunar. 

Ce face el?
Preia
din sarcinile recepționerilor, managerilor de rezerv
ări, managerului de vânzări, contabilului, gestionarului, ospătarului, cameristei. Ale tuturor. Pentru că este o soluție completă, integrată, care sincronizează toate departamentele. 
Un adevărat pupitru de comandă.
Și știi care e partea bună?
Lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără concedii, fără sărbători legale, fără să se certe cu partenerul de via
ță și să fie indispus/ă la recepție. Nu ia pauză de masă, nu generează erori, nu face overbooking nici în cele mai aglomerate perioade, nu îi e teamă să vândă maximum, asistă și preia oaspetele de la rezervare, check-in online la check out și după. 

Robotul se implică în toate departamentele, căci are acces peste tot. 
Fișa lui de post este enormă. Asistă direct vânzările. 
Îl găsești la angaja
ții tăi, la banca ta, în contabilitate, în gestiunea restaurantului, pe pagina ta web, pe pagina de Facebook, în promoțiile tale, în ofertele speciale, la bucătărie și la ospătari.

PYNBOOKING e doar un instrument. Unul de înaltă calitate. Unul care va face ca angrenajul pe care îl presupune activitatea hotelieră să func
ționeze reducând birocrația inutilă. Angajații tăi vor ști exact ce se întâmplă în fiecare departament. 
Iar tu vei avea în buzunar – la propriu– imaginea în timp real a afacerii tale.

 

Un PMS integrat in cloud înseamnă că nu vei mai avea nevoie de 20 de softuri în hotelul tău. 
Un PMS cu Channel Manager si Booking Engine nativ integrat in cloud va conecta casele de marcat, imprimantele fiscale, sistemele de contabilitate, sistemele de acces in camere, sistemele de chec-in online, POS-ul din restaurant sau plățile online. Iar asta înseamnă date corelate, informații pe care le poți utiliza, pentru că-ți parvin centralizat. Managerii care apelează la soluții tradiționale sunt osândiți la date introduse manual, cu risc mare de eroare umană, la ședințe interminabile care se concentrează mai puțin pe strategie și mai mult pe logistică, la date trunchiate pentru politica de prețuri și decizii importante. 
Un soft bun este un instrument esențial pentru automatizare, pentru date relevante. Prețurile sunt dinamice, camerele se vând mai bine, la rate optime, ocuparea și veniturile cresc. Pregătiți-vă, valul e deja aici, nu rămâneți în urmă, sufocați de o pierdere, care se tot adâncește și pe care o confundați cu o investiție. 

Cu un soft bun, te vei afla în punctul în care: 
Oaspetele,prin simplul act al rezervării pe oricare dintre canalele tale de vânzări (booking, hotels, expedia, helloromania, tourneo, directbooking,  hotelbeds, travco, facebook sau site-ul tau), o va și introduce în PMS-ul tău (softul tau de receptie). 
Cel care func
ționează pe telefonul din buzunarul tău, pe tableta de la recepție sau pe orice device pus la dispoziția angajaților
Disponibilitatea si tarifele se sincronizeaz
ă automat pe toate aceste canale.
La fel se
întâmplă și cu rezervările de grup.
Oaspetele prime
ște automat mail cu confirmarea rezervării.
Oaspetele prime
ște automat invitație la check-in online + codul (e-key) de acces in camera. 
Oaspetele primește invitație de plată prin procesatorul de plăți online.
Facturarea se face pe telefon, laptop, tabletă, computer în cel mai simplu mod.
Ai acces la datele tuturor firmelor din România prin API DATE FIRME.
Ai acces direct de pe telefon la fișa tuturor clien
ților, știi ce au comandat, cum au plătit și la situația soldurilor.
Te sperie evoluția?
O soluție integrată,unică ce acoperă toate nevoile tale. Un soft complet, cu set-up instantaneu. 
Un pilot automat.

 

PYNBOOKING este robotul care  îți aduce bani și te face din nou stăpânul propriului timp. 

Solicită un consultant PYNBOOKING AICI  și întreabă-l despre automatizarea proceselor de muncă.