Hotelul Millenium din Constanța a fost desemnat câștigător al concursului nostru, concurs la care s-au înscris 52 de participanți și al cărui premiu constă într-un abonament în valoarea de 2000 de euro la serviciile PYNBOOKING.

Ocazia perfectă pentru ca Hotel Millenium să testeze și să se poată convinge de ce înseamnă un software de gestiune hotelieră performant, singurul din România sincronizat 2way API_XML cu Booking.com, Expedia.com, Venere.com, HelloRomania.eu, turo.ro, tourneo.ro, hotels.com, Icalendar etc. O aplicație dezvoltată în Cloud, care vă oferă mobilitate (poate fi accesată de oriunde, inclusiv de pe telefon) și stabilitate. Rezervările, modificările și anulările online sunt automat inserate în sistemul de management hotelier. Sistemul include și un motor de rezervări – Booking engine – fără comision, ce vă oferă posibilitatea de a primi rezervări direct, prin site-ul propriu. Un software care vă ajută să economisiți bani și timp.


Felicitări, hotel Millenium, și felicitări tuturor participanților. Urmăriți pagina noastră de FB căci vor urma și alte concursuri, plus noutăți interesante din industria hotelieră și informații despre cum pot fi sprijiniți cei care activează în ea prin intermediul unui PMS inteligent. 

Apropo, tu ai activat check-in-ul online?

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.