Tu cu cine faci managementul proprietății?

Dacă activezi în industria ospitalității, ai un apart-hotel, administrezi un hotel sau o pensiune, dacă închiriezi apartamente în regim hotelier, întrebarea ”cine te vinde?” e una legitimă și care ar fi trebuit să fie pusă de mult timp. 

Dar pe lângă ”cine/ce mă vinde?”, mai există o altă întrebare, la fel de importantă.
Cum mă vinde?

Te vinde 24 din 24? Te vinde fără greșeală și fără risc de over-booking? Aprovizionează singur? Stocul spațiilor de cazare este actualizat în timp real pe toate canalele de vânzare? Cât este comisionul? Este zero? Cu rezervările direct de pe site și din contul de FB cum stă? 

Știi în permanență câte camere libere ai peste o lună? Vinde peste tot? Inclusiv pe booking.com, expedia.com, hotelbeds.com, directbooking.ro, tourneo.ro, hotels.com etc.? Ești prezent pe toate piețele?

Rezervările se introduc automat? Sau cineva trebuie să le copieze dintr-o parte în alta și să le introducă în PMS?

Știe totul despre clienții tăi? Ai acces la profilul lor oricând, oriunde, de pe orice device? Sau trebuie să culegi datele din mai multe surse? Cât de ușor îți e să găsești datele pentru plată în caz de nevoie?

Încasează singur? Facturează singur? Stornează avansul singur? 
Comunică direct și automat cu clienții? Trimite confirmarea rezervării? Dar invitație la check-in online? Îi stimulează să completeze un review după ședere?

Asta face un sistem de management hotelier All in One. Gestionează tot și vinde tot. 
Automatizează toate operațiunile din hotel, de la rezervare la housekeeping și plăți. 
PYNBOOKING este soluția completă. Costul este de la 49 euro pe lună. Nu te obligăm la semnarea unui contract, achiți doar dacă ești mulțumit. 
E nou, e eficient, testează-l aici

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.