Sincronizare rapidă, imediată a calendarului

 

Cu PYNBOKING, calendarul tău de disponibilitate se actualizează rapid și automat. Totul este sincronizat, prețurile, disponibilitatea. Este ușor de utilizat și sigur.

 

Îl poți folosi pentru booking.com, expedia.com, helloromania.eu, directbooking.ro, turo.ro,  hotelbeds.com ( gta si tourico), hotels.com, tourneo.ro, (travco.com, site-ul tau, pagina ta de facebook iar lista noastră de conexiuni continuă să crească.

 

Update-urile se fac instantaneu.

 

Să-ți promovezi camerele pe cât mai multe canale de vânzare înseamnă mai multe rezervări. Partea proastă este că trebuie să blochezi manual calendarele pe fiecare dintre ele. PYN folosește conexiuni API și, în acest fel, perioada de sincronizare, de la câteva ore, se reduce la 0 minute. 

Ți-a venit o rezervare de la booking.com?

Nicio problemă, va apărea în contul tău PYN instantaneu cu toate datele necesare inclusiv date card(PCI). Channel managerul te va conecta la celelalte canale și acestea vor fi avizate că acea cameră nu mai este disponibilă de la data X la data Y. Economisești timp, efort și scapi de grija rezervărilor duble sau triple.

 

Vine un client sau sună o agenție și vor o rezervare? Te loghezi în PYN și o adaugi, iar channel managerul închide camera și o scoate de la vânzare de peste tot. În cazul celor care își rezervă singuri camere pe site-ul tău, procesul funcționează identic. La fel de simplu și de eficient. Instantaneu.

 

La fel de puțin durează actualizarea în cazul modificărilor, anulărilor, iar riscul de overbooking este nul.

 

Setup-ul channel managerului PYN nu-ți va lua mai mult de 30 de minute.

 

Pentru orice întrebare sau potențiale dificultăți, îți stăm la dispoziție.

 

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.