Epoca prezentă este una fără precedent. Afacerile au acces la instrumente informatice și la tehnologii cum acum 20 de ani erau de neimaginat. Cu toate acestea, hotelurile românești sunt, din punct de vedere al tehnologizării, în epoca de piatră. Și de ce sunt așa? De ce mergem cu căruța când restul lumii rulează pe autostrăzi suspendate cu 200 de km/h? Pentru că nu avem hotelieri pregătiți. 

Oricât ar fi de dureros s-o spunem, nicio boală nu poate fi vindecată în lipsa unei diagnosticări oneste. Tu cum ești? Mândru sau profitabil?

Oricât de frumos ar fi hotelul tău, oricât de panoramică vederea, oricât de calitative ar fi serviciile pe care le vinzi, în lipsa instrumentelor necesare, nu poți lua deciziile corecte. Iar cea mai mare parte a eșecurilor în afaceri are loc din cauza lipsei de informații și cunoștințe a managerilor. 

Dacă din cauză că ai un PMS (sistem de stocare rezervari) vechi, ți-e teamă de schimbările presupuse de unul nou, dacă nu vinzi la capacitate maximă, se cheamă că ai rezistență la nou, că afacerea ta va lua chipul tău: unul anchilozat, paralizat, tributar unor mentalități învechite. 

Iar problema noastră aici este: mentalitatea. Ca în multe alte domenii, cel mai dificil este să ne schimbăm modelul de gândire. Schimbarea produce teamă, reticență, rezistență. Oamenii preferă soluții comode, care confirmă ceea ce știau și aplicau deja. Nu soluții care să-i provoace. Or, PYNBOOKING nu este un astfel de produs. PYNBOOKING schimbă modalitatea în care te raportezi la afacerea ta, la modul în care te marketezi și te vinzi. PYNBOOKING este un instrument transparent, care te obligă să fii transparent. Dacă ai 100 de camere, el vrea să ți le distribuie spre vânzare pe toate ACUM. Nu să pui deoparte 20 că poate, poate ți le ia o agenție la vară, în sezon. Nu să pui deoparte o cameră că poate, dar nu știi sigur, te sună clientul X.

PYNBOOKING lucrează cu planuri și strategii pe care le urmezi, în care nu cauți scurtături. PYNBOOKING este pentru cei care vor să fie profitabili.


Produsul nostru nu se adresează celor negativiști, pesimiști, care dau vina pe alții pentru propriile eșecuri. Produsul nostru se adresează celor care-s indrăzneți, generoși, cu o viziune deschisă. Și celor care vor să-nvețe, să iasă din confortul personal, să pășească pe terenuri noi. Vindem mai mult decât un produs, vindem o mentalitate nouă. 

Mentalitatea celor pentru care o afacere nu înseamnă liste, nu înseamnă tabele în Excel. Ci sincronizare, actualizare, disponibilitate reală, updatată permanent pe TOATE canalele de vânzare. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.