În 2015, un studiu realizat de ehotelier arăta că 22% dintre hotelieri intenționau să treacă la un soft de management hotelier dezvoltat în cloud. 27% dintre cei care nu trecuseră la un PMS nou în ultimii trei ani intenționau să facă schimbarea în decursul lui 2016. Iar realitatea din teren arată că pentru unii hotelieri, sistemele de management au fost achiziționate acum 10-15 ani! Fabulos de mult când vine vorba de tehnologie, domeniu în care, într-un an, un instrument poate ajunge element vintage.

Există o multitudine de motive, de nevoi actuale și viitoare pentru care merită să treci de la un soft legacy la unul de ultimă generație nouă.

Softurile și sistemele au continuat să evolueze în ultimii ani, iar soluțiile flexibile, deștepte, dezvoltate în Cloud și eficiente din punct de vedere financiar nu au întârziat să apară.


Iată la ce te ajută:

-  sincronizarea departamentelor și automatizarea îți creează un control sporit în management

- crește eficiența și micșorează cheltuielile (costurile anuale are unui software instalat pe un server local pot ajunge cu până la de patru ori mai mari decât costul initial de achiziție. Sunt hoteluri care cheltuie până la 75% din bugetul lor dedicat IT-ului pentru a întreține și a folosi infrastructura și sistemele existente)

- noile tipuri de interacțiuni între hotel și oaspete cresc calitatea serviciilor, ducând la rate de ocupare mai mari, deci, la profitabilitate sporită

Pe scurt, un PMS în Cloud nu aduce doar reduceri de cheltuieli, ci poate livra rezultate financiare tangibile. Hotelurile care amână transferul în Cloud pierd o carte importantă.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.